Start bouw Het Nieuwe A feestelijk ingeluid

De start bouw van 15 koopwoningen en 19 huurwoningen van Het Nieuwe A is op dinsdag 30 oktober feestelijk ingeluid. Er werd een plaatvloer gelegd, waarop vooraf door de aanwezige kinderen van de kopers mooie tekeningen zijn gemaakt. Aan twee kopers de eer om samen met de uitvoerder deze plaatvloer te leggen. Na de officiële handeling is er samen met de kopers en projectpartners geproost op deze mijlpaal.

Het Nieuwe A is gelegen in de wijk Malburgen-West aan de voet van de binnenstad van Arnhem en grenst aan het natuurgebied Stadsblokken-Meinerswijk. Het geeft de Arnhemse wijk Malburgen een flinke boost. Hoogbouw maakt plaats voor laagbouw, vrije sector huurwoningen en betaalbare koopwoningen wisselen elkaar af en de wijk bruist van het nieuwe leven. Het is er ouderwets gezellig met levendige straten, heel veel ruimte en alle voorzieningen om de hoek. 

De website www.woneninhetnieuwea.nl heeft betrekking op de koopwoningen en is in het leven geroepen om alle geïnteresseerden van de ontwikkeling op de hoogte te houden.

 

 

https://www.giesberswijchen.nl/sites/default/files/styles/large/public/nieuwsafbeeldingen/20181030-_dsf0033.jpg?itok=BosyfeOF
https://www.giesberswijchen.nl/sites/default/files/styles/large/public/nieuwsafbeeldingen/20181030-_dsf0067.jpg?itok=a7wHG1zu