Beheer & (Meerjarig) Onderhoud

Ieder project belandt uiteindelijk in de fase van beheer en onderhoud waarmee de vastgoedcyclus weer rond is. Planmatig en deskundig (meerjarig) onderhoud draagt niet alleen bij aan de veiligheid en het gebruikscomfort van de eindgebruiker, maar voorkomt ook kapitaalvernietiging door waardevermindering van jouw vastgoedbezit. En heeft een positieve invloed op het imago van jouw organisatie.

Beheer & (Meerjarig) Onderhoud, Giesbers

Voldoen aan wet- en regelgeving

Daarbij komt dat achterstallig onderhoud kan leiden tot het niet voldoen aan de wet- en regelgeving op dit gebied. Ook vanuit het oogpunt van duurzaamheid is onderhoud belangrijk. Een goed onderhouden pand heeft immers een positieve invloed op zaken als het energieverbruik en de MVO-prestatie ervan. Al met al genoeg redenen om het onderhoud van jouw vastgoed serieus te nemen.

NEN2767-specialisatie in huis

Daarom heeft Giesbers aantrekkelijke meerjarigonderhoudscontracten, die ondergebracht zijn bij ons dochterbedrijf Giesbers Servicebouw. Zij heeft daarvoor de NEN2767-specialisatie in huis. Hiermee kan zij gebouwen meten en de conditie ervan in kaart brengen en daarmee de te verwachten onderhoudskosten. Voor meer informatie over hoe zij je kan helpen bij waardebehoud of zelfs waardevermeerdering van jouw pand én bij de wet- en regelgeving op dit gebied klik je hier.

Aanpak in beeld

In de infographic hiernaast kun je zien dat we de hele ‘vastgoedcyclus’ bedienen en beheersen, van eerste initiatief tot en met oplevering en ook beheer en onderhoud. Klik op een van de fases en we vertellen je er graag meer over.