Werken bij

Wat past bij jou?

Ons team bestaat uit enthousiaste collega’s die het beste uit zichzelf en hun vakgebied willen halen, elke dag weer. Gedreven collega’s die proactief en creatief meedenken, flexibel en klantgericht zijn en passie voor hun vak laten zien. En, ook niet onbelangrijk, we hebben plezier met elkaar en in wat we doen.

We willen de best passende oplossingen voor opdrachtgevers vinden. Oplossingen die verrassen. En het beste bij hen passen. Dat begint met de persoonlijke aandacht en manier van werken die onze opdrachtgevers zo in ons waarderen. Informeel, betrokken, vertrouwd, meedenkend, dat is wat wij zijn. En wat bij ons past.

Persoonlijk. Verrassend. Passend.
Wat past bij jou?

Alle ruimte om te groeien

Bij Giesbers snappen we hoe belangrijk het is toegevoegde waarde te kunnen leveren. Als organisatie en als mens. Wij streven naar interne dynamiek door de juiste mix van senioriteit en ervaring met jonge instroom en frisse ideeën. Bij de samenstelling van teams hechten wij veel waarde aan een complementair team (van competenties, expertise en karakters) omdat wij van mening zijn dat wij op deze manier de best passende oplossing kunnen bieden.

Ons doel is dat jij je werk met plezier, betrokken en gemotiveerd kunt doen. Wat naar onze mening vooral het geval is als je je voldoende voelt uitgedaagd. Bij ons krijg je dan ook alle ruimte om te groeien. 

Ons interne coachingsbeleid is er op gericht om je de kans te geven je steeds verder te ontwikkelen. Verder bestaat er bij ons een traject op het gebied van begeleiding, opleiding en loopbaanplanning. Naast een marktconform salaris en een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en andere voorzieningen bieden wij een informele werksfeer waarin jouw inzet en enthousiasme gewaardeerd worden binnen een hecht team.

Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met mevrouw Hsiao-Fan Hsu (Personeelsfunctionaris).