Factor G

Bouw je beste scenario

Als het om jouw bedrijfshuisvesting gaat, weet je één ding zeker: alles moet erop ingericht zijn om zo goed mogelijk te kunnen (blijven) ondernemen. Dat is ook onze visie als het gaat om huisvestingsoplossingen. Jouw businesscase, visie en ambities vormen ons vertrekpunt. Als veelzijdig specialist nemen wij je alles uit handen. Van initiatief tot onderzoek, advies, ontwikkeling, ontwerp, engineering, bouw en beheer & onderhoud. We bieden je zekerheid met een haalbaar plan, vaste afspraken en een gegarandeerde kwaliteit. Hoe complex je vraag ook is.

Waarde voor de toekomst

Wij denken met je mee vanaf het allereerste begin en delen vrijblijvend onze kennis. We luisteren, vragen door en dagen je uit om met andere ogen naar de toekomst te kijken. Naar alternatieve mogelijkheden en kansen voor innovatie. Samen bouwen we jouw beste scenario. Een gebouw met eigenheid dat uitnodigt tot gezond, prettig en flexibel samenwerken. Een efficiënt en energiezuinig gebouw dat in de toekomst kan meebewegen met veranderende behoeften en ontwikkelingen.

Of het nu gaat om uitbreiding, renovatie, verduurzaming, transformatie of nieuwbouw, onze aanpak blijft gelijk. En is gebaseerd op jarenlange ervaring en een onderscheidende visie op het creëren van waarde. Voor eigenaren, gebruikers, bezoekers en de omgeving. Nu en in de toekomst. Die meerwaarde creëren we samen aan de hand van drie pijlers.

Factor G, Giesbers
Factor G, Giesbers

Grensverleggend

Samen verkennen we de beste scenario’s vanuit jouw businesscase, visie en ambities.

Factor G, Giesbers

Groen

We bouwen waar mogelijk CO2-neutraal, circulair, energieleverend en klimaatadaptief.

Factor G, Giesbers

Gegarandeerd

Jij bouwt zonder risico’s door een integrale aanpak met vaste afspraken.

Ruimte om te ondernemen

Ruimte om te ondernemen is wat ons betreft de essentie van elk project dat we realiseren. Samen bouwen we aan jouw visie op en ambities voor de toekomst. Van duurzaamheid tot eigenheid. En van kostenefficiency tot flexibiliteit voor de toekomst.

Het ScenarioCanvas van Factor G is dé werkvorm om met jouw vraagstuk aan de slag te gaan. Je brengt relevante zaken in kaart, ontdekt grensverleggende opties en maakt onderbouwde keuzes. Samen bouwen we jouw beste scenario. 

Factor G, Giesbers