Giesbers Groep

Belangrijke voordelen 

Wij zijn onderdeel van Giesbers Groep Ontwikkelen en Bouwen, een bundeling van meerdere over Nederland verspreide ondernemingen die actief zijn in ontwikkeling, bouw, verduurzaming, renovatie, transformatie en (meerjarig) onderhoud. Een groep die niet alleen ons, maar ook jou als klant van Giesbers belangrijke voordelen biedt.

Expertise en slagkracht

Giesbers Groep Ontwikkelen en Bouwen, onderdeel van de holding van de familie Trebbe en zusje van de Trebbe-bedrijven en van Dijkham en Van den Hengel, vormt een netwerk waarbinnen op verschillende terreinen kennis, ervaring en diensten worden uitgewisseld. Bovendien biedt deze samenwerkingsvorm voor ons belangrijke voordelen wanneer complexe en/of grootschalige projecten om extra expertise, mankracht of faciliteiten vragen.

De mogelijkheid om op elk moment een beroep te kunnen doen op materiële en personele ondersteuning, maar ook het ‘in huis hebben’ van disciplines als renovatie en onderhoud, de intensieve samenwerking op het gebied van gebieds- en vastgoedontwikkeling en de binnen de groep aanwezige kennis van de woningmarkt, maken ons tot een partij die over voldoende expertise en slagkracht beschikt om elke uitdaging met vertrouwen aan te gaan.

Sterke moedermaatschappij

Bovendien is het voor jou als opdrachtgever natuurlijk een prettig idee om te weten dat jouw ontwikkel- en bouwpartner in voorkomende gevallen de nodige rugdekking geniet van een solide en eerst en vooral op continuïteit gerichte moedermaatschappij.

Giesbers Groep Ontwikkelen en Bouwen bestaat uit Giesbers in Wijchen (met haar dochterbedrijven Giesbers Servicebouw en Giesbers Materieel), Giesbers Bouwen en Renoveren in Rotterdam en Kalliste Woningbouwontwikkeling in Nieuwegein.

Lees meer over onze visie