Over Ons

Wij zijn Giesbers Ontwikkelen en Bouwen, sterk in wonen, maatschappelijk en commercieel vastgoed. We denken graag zo vroeg mogelijk met je mee, wat jouw huisvestingsvraagstuk ook is. Brengen de kennis, ervaring en creativiteit bij elkaar die nodig is en adviseren en begeleiden je in het hele proces naar de voor jou best passende, duurzame oplossing.

Als initiërende en ontwikkelende bouwer maken we plannen met toekomstwaarde, waarbij we ook kijken naar beleving en gebruik. Want een samenleving die continu in beweging is en steeds sneller verandert, vraagt om duurzame oplossingen die impact hebben.

Wij geloven dat wij vanuit ons werkveld een rol te vervullen hebben en op onze eigen, persoonlijke wijze en met duurzame samenwerkingen een bijdrage kunnen leveren aan een gezonde, leefbare toekomst waarin mensen prettig wonen, werken en recreëren. Een samenleving met aandacht voor elkaar. Door te luisteren naar elkaar.

Het begint allemaal met de persoonlijke manier van werken die ons volgens opdrachtgevers kenmerkt: informeel, betrokken, vertrouwd en meedenkend. Met één aanspreekpunt van begin tot eind. We vragen door, omdat we willen weten wat echt belangrijk voor jou is. Aan de hand daarvan komen we tot oplossingen die positief verrassen. En het beste bij jou passen.