Over Ons

Wie zijn wij? Wij zijn Giesbers Ontwikkelen en Bouwen, sterk in wonen, maatschappelijk en commercieel vastgoed. Als initiërende en ontwikkelende bouwer maken wij plannen met toekomstwaarde, waarbij we ook kijken naar beleving en gebruik. We blijven ons ontwikkelen en nadenken over hoe dingen beter kunnen. Want een samenleving die continu in beweging is en steeds sneller verandert, vraagt om duurzame oplossingen die impact hebben.

Wij geloven dat wij vanuit ons werkveld een rol te vervullen hebben en op onze eigen, persoonlijke wijze en met duurzame samenwerkingen een bijdrage kunnen leveren aan een gezonde leefomgeving waarin mensen prettig wonen, werken en recreëren. Een samenleving met aandacht voor elkaar. Door te luisteren naar elkaar.

Het begint allemaal met de persoonlijke manier van werken die ons volgens opdrachtgevers kenmerkt: informeel, betrokken, vertrouwd en meedenkend. Met één aanspreekpunt van begin tot eind. We vragen door, omdat we willen weten wat echt belangrijk voor jou is. Aan de hand daarvan komen we tot oplossingen die positief verrassen. En het beste bij jou passen.