Stage en Afstuderen

Ben jij op zoek naar een stage-/ afstudeerplaats of leertraject? 

We bieden stagiairs de kans om werkervaring op te doen en leerlingen om een leertraject te volgen. Giesbers is een Erkend Leerbedrijf en onderhoudt nauwe contacten met opleidingsbedrijven als Volandis, Bouwmensen en ReVaBo. En met onderwijsinstellingen als HAN, Avans, Fontys en diverse ROC-opleidingen. Tevens zijn wij als partner actief betrokken geweest bij de oprichting van het Stimuleringsfonds Leren/Werken Gebouwde omgeving (Stifo).

Samen kijken wat je leuk vindt en bij je past

Stage lopen bij Giesbers is heel afwisselend en mogelijk op alle afdelingen en veel soorten projecten. Het is aan jou goed aan te geven wat je waar wil leren. Samen kijken we wat je leuk vindt en het beste bij je past. Je kunt hier je tweedejaars stage, voorbereidend en uitvoerend, lopen of de derdejaars verdiepende stage of juist een actueel vraagstuk behandelen in je afstudeeronderzoek. In alle gevallen ben je onderdeel van het Giesbers-team. Wij bieden plaats aan studenten met verschillende opleidingen, zoals onder meer Bouwkunde, Bedrijfskunde, Communicatie, ICT, Rechten en Vastgoedkunde.

Stage lopen, afstuderen of een leertraject volgen?

Ben jij op zoek naar een stage- of afstudeerplaats of wil jij een leertraject bij ons volgen? Je bent van harte welkom om kennis te komen maken! Bel met of mail je (korte) motivatie en cv naar mevrouw Hsiao-Fan Hsu (Personeelsfunctionaris) via hhsu@giesberswijchen.nl

Stage en Afstuderen, Giesbers