Onze organisatie

Giesbers Ontwikkelen en Bouwen is gevestigd in Wijchen en een gezonde, stabiele en zelfstandig opererende dochter van Giesbers Groep Ontwikkelen en Bouwen. Een ondernemend familiebedrijf, plat georganiseerd waardoor we snel en slagvaardig kunnen schakelen, dat precies zo groot en breed als nodig is om zowel kleinere als grote projecten aan te kunnen. En aan al die projecten de persoonlijke kwaliteit toe te voegen waarmee we ons graag onderscheiden. Met oplossingen die passen. Én verrassen.

Onze organisatie, Giesbers

Giesbers Groep

Vaak doen wij dat in samenwerking met een van de andere bedrijven van Giesbers Groep. Wij werken voor opdrachtgevers op het gebied van Wonen, Zorg & Welzijn, Onderwijs en Sport & Cultuur. En voor bedrijven, beleggers en instellingen in onder meer de sectoren Automotive, Energie- & Milieutechnologie, Foodtechnologie, Health, Hightech, Opslag & Distributie en Zakelijke dienstverlening.

Meerwaarde in voortraject

Wij bieden een compleet dienstenpakket aan variërend van eerste initiatief, ontwikkeling en realisatie tot en met beheer en onderhoud. Met name in het voortraject, meedenken met en adviseren bij de plan- en gedachtevorming, kunnen wij meerwaarde voor jou creëren.

Oprecht betrokken en geïnteresseerd

We zijn oprecht betrokken en geïnteresseerd in onze opdrachtgevers, samenwerkingspartners en elkaar. Wat we doen, doen we graag goed. Samen met onze bouwpartners. Op een maatschappelijk, ecologisch én economisch verantwoorde wijze. En in een sfeer waarin als vanzelf begrip en onderling vertrouwen ontstaat. Want alleen zó creëer je samen iets dat van blijvende waarde is.

Bekijk onze expertise