Feest bij Giesbers: gouden, robijnen, zilveren en koperen werkjubilea gevierd!

Feest bij Giesbers: gouden, robijnen, zilveren en koperen werkjubilea gevierd!

Een mooiere wervingscampagne om te laten zien hoe leuk en afwisselend het werken bij Giesbers is, kunnen we ons niet wensen. Afgelopen weken hebben we maar liefst zes langlopende dienstverbanden gevierd; 50, 40, 25 en 12,5 jaar. Bijna 180 jaar ervaring bij elkaar!

12,5 jaar: Jim Hesen

Om te beginnen die van Jim Hesen. 12,5 jaar geleden begonnen als werkvoorbereider leidt hij nu als een zeer betrokken integraal projectleider vele projecten in de woningbouw en zorg, waaronder Joachim en Anna, Lange Vierhout en DrieGasthuizen.

25 jaar: Paul van Doorn, Michel van Osenbruggen en Paul Wijers

Maar liefst drie collega’s vieren hun zilveren werkjubileum bij ons.
Paul van Doorn is begonnen als werkvoorbereider en zet zijn kwaliteiten inmiddels in als senior conceptontwikkelaar, met name op het gebied van maatschappelijk vastgoed en woningbouw. Hij heeft al vele afstudeerders begeleid en maakt zich binnen onze organisatie hard voor thema’s als circulariteit, klimaatadaptatie, biodiversiteit en MVO.
Michel van Osenbruggen, ooit begonnen als stagiair, werkt nu al jaren als uitvoerder bij ons onder het motto ‘Keep calm and call Michel’ op met name renovatieprojecten.
En als laatste zilveren jubilaris Paul Wijers; 25 jaar geleden begonnen als timmerman heeft hij als uitvoerder inmiddels een groot aantal verschillende woningbouwprojecten op zijn naam staan.

40 jaar: Tonnie Arts

En we gaan nog verder terug: voorman timmerman Tonnie Arts is al 40 jaar bij ons werkzaam. De laatste jaren bij onze ‘oudste’ opdrachtgever NXP Semiconductors in Nijmegen waar hij allerlei voorkomende verbouwingen en kleine nieuwbouw doet en in de cleanroom heeft gewerkt. Hij vindt het leuk om voor een collega iets te organiseren, onlangs hebben wij dat voor hem gedaan.

50 jaar: Geert Hendriks

Tot slot, baas boven baas: Geert Hendriks. Al 50 jaar kunnen wij rekenen op zijn toewijding, passie en vakmanschap. Dat is toch met recht uniek te noemen! Vele generaties hebben kunnen profiteren van zijn kennis en vaardigheden, waardoor hij impact heeft gehad op ons bedrijf en opdrachtgevers. Verbouwen van woningen, bedrijfspanden, scholen, monumenten, het interieur van een jacht, zelf kozijnen en trappen maken; het is allemaal voorbij gekomen. Nu doet hij bij NXP al het voorkomende onderhoudswerk waar hij ook bekend staat als de ‘slotenman’. In augustus hangt hij dan toch echt zijn gereedschap bij ons aan de wilgen en gaat hij genieten van zijn pensioen.

Dit maakt Giesbers Giesbers

In verschillende kleinere bijeenkomsten en met een jubilarissenborrel in aanwezigheid van hun naaste familie en alle collega’s hebben we deze mijlpalen met hen gevierd. We zijn blij dat zo veel kanjers al zo lang bij ons werken. Gefeliciteerd Geert, Tonnie, Paul, Michel, Paul en Jim, we zijn trots op jullie! Heel veel dank voor jullie jarenlange inzet, passie en collegialiteit! Jullie maken Giesbers Giesbers.