Nieuwe stagiairs begonnen

Nieuwe stagiairs begonnen

Sommigen beginnen deze week, anderen hebben er al een of twee weken op zitten. In totaal hebben tien nieuwe studenten hun weg naar Giesbers gevonden. Tijdens een speciale dag die wij twee keer per jaar voor nieuwe stagiairs organiseren, werden zij verwelkomd door collega Fabian. Deze eerste dag stond traditiegetrouw in het teken van het leren kennen van Giesbers en elkaar om zo het meeste uit hun stageperiode te kunnen halen.

We zijn er trots op dat we weer een nieuwe groep toekomstige collega’s mogen opleiden. Ook dit halfjaar weer talenten met een diversiteit aan opleidingen die geïnteresseerd zijn in een leertraject bij Giesbers:

  • Rechten, Bouwkunde en Bedrijfskunde (Hogeschool Arnhem-Nijmegen (HAN))   
  • Middenkaderfunctionaris Bouw/Architectuur en Commerciële bouwkunde (Koning Willem I College)
  • Software Developer, Expert IT Systems and Devices en Middenkaderfunctionaris Bouw (ROC Nijmegen)
  • Creative Business (Hogeschool van Amsterdam)

Persoonlijke ontwikkeling binnen een inspirerende leeromgeving

Als organisatie willen wij jonge talenten graag de ruimte bieden om zichzelf te ontwikkelen binnen een inspirerende leeromgeving. Ben jij bezig met een opleiding en wil jij ook bij ons aan de slag? Stuur dan een mailtje naar hhsu@giesberswijchen.nl en informeer naar de mogelijkheden. Zoals te zien is hebben wij ook plaats voor studenten die een andere dan een bouwkundige opleiding volgen.

Wij wensen Brianna, Chaay, Florian, Kalle, Laura, Linde, Madelief, Muhamed, Thijs en Wassim heel veel succes en vooral plezier bij ons!