Senior Werkvoorbereider/Engineer

(40 uur per week)

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? En wil je op termijn graag doorgroeien naar de functie van Projectleider? Wij helpen je verder in je persoonlijke ontwikkeling.

Wil je betrokken zijn bij ontwikkeling, bouw en nazorg van utiliteit- en woningbouwprojecten? Wil je integraal werken, dus van aanbieding tot en met realisatie betrokken zijn bij een project? En wil je dit doen in een dynamische en inspirerende werkomgeving? Laat het ons weten. Dit is wellicht dé kans om met de juiste kwaliteiten op termijn door te groeien.

 

Wie ben jij?

Giesbers zoekt altijd naar nieuwe ideeën en dus ook naar creatieve gedreven collega’s. Je bent een enthousiaste medewerker en je kunt je werk volledig zelfstandig uitvoeren. Je vindt het leuk om in diverse projectsamenstellingen te werken. En bent op zoek naar een organisatie die plat is en waar geen hokjescultuur bestaat.

 

Wat ga je doen?

Als Senior Werkvoorbereider/Engineer zorg je voor alle voorbereidende werkzaamheden op plantechnisch, logistiek en bouwtechnisch gebied. Zowel in de ontwikkel-, voorbereidings- als uitvoeringsfase van een project. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het:

  • zelfstandig organiseren van complete omvangrijke en/of complexe projecten;
  • zijn van een aanspreekpunt voor de gehele projectgebonden engineering en daaraan gekoppelde disciplines;
  • uitwerken van effectieve en gedetailleerde werkmethoden op basis waarvan de uitvoering van het project zo efficiënt mogelijk kan plaatsvinden;
  • inkopen van materialen en het vastleggen van partners;
  • opstellen van een projectanalyse en het voorstellen van eventuele alternatieven en optimalisaties;
  • opstellen van diverse planningen;
  • controleren en coördineren van diverse 3D-modellen van de leveranciers en partners.

 

Waarom jij?

Je bent een Senior Werkvoorbereider/Engineer en wilt over niet al te lange tijd doorgroeien naar de functie van Projectleider. Je hebt ervaring met het werken in een BIM-omgeving en in het begeleiden en coachen van andere engineers. Daarnaast heb je minimaal HBO-niveau met studierichting Bouwkunde en 5 jaar of meer relevante werkervaring.

 

Waarom wij?

Onze bedrijfscultuur is nuchter, open en informeel, kwaliteitsbewust en positief kritisch. We zijn oprecht betrokken en geïnteresseerd in onze opdrachtgevers, samenwerkingspartners en elkaar. Wij vinden het belangrijk dat je je werk met plezier, betrokken en gemotiveerd kunt doen. Wat naar onze mening vooral het geval is als je je voldoende voelt uitgedaagd.

 

Wat bieden we jou?

De bouwwereld is continu in beweging en daar passen wij onze organisatie ook op aan. Dat heeft er onder andere toe geleid dat wij de functies Werkvoorbereider en BIM-coördinator hebben samengevoegd tot Engineer. We bieden je een zelfstandige functie in een informele en technische omgeving. En daarnaast niet alleen een marktconform salaris, maar ook een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en andere voorzieningen conform de CAO Bouw en Infra.

 

Enthousiast geworden?

En ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan je c.v. met een (korte) motivatie aan mevrouw Hsiao-Fan Hsu (personeelsfunctionaris) hhsu@giesberswijchen.nl, onder vermelding van 'vacature Senior Werkvoorbereider/Engineer'. We zien je sollicitatie graag tegemoet.