Informatie omwonenden transformatie H. Georgius Kerk naar appartementen

Bouwen voor de buurt is communiceren met de buurt

Wij gaan in de H. Georgius Kerk in Heumen, met respect voor de historie en oorspronkelijke functie van het gebouw, appartementen voor senioren en starters ontwikkelen en realiseren.

Omgevingscommunicatie

Wij zullen er alles aan doen om de overlast tijdens het bouwen tot een minimum te beperken. Maar een bouwproces brengt altijd iets van overlast met zich mee, daar kunnen we helaas niet om heen. We houden hierbij echter zo veel mogelijk rekening met u als omwonenden. En houden u via deze pagina en onze nieuwsupdates op de hoogte van onze werkzaamheden en de voortgang van het project. Want bouwen voor de buurt is communiceren met de buurt.

Architect
  • Van den Berg Architecten
Opdrachtgever
  • Eigen ontwikkeling
Oplevering
  • 2022
Projectfase
  • In uitvoering
Expertise
  • Transformatie
Start
  • 2022

Het laatste nieuws

Het afgelopen jaar hebben wij met veel plezier en betrokkenheid gewerkt aan de transformatie van de H. Georgius Kerk in Heumen naar een appartementengebouw. Namens het voltallige bouwteam willen we je graag bedanken voor je begrip en medewerking!

Wij wensen jou en je naasten

heel sfeervolle kerstdagen &
een gezond en positief 2023!

Met vriendelijke groet,
Giesbers Ontwikkelen en Bouwen

De afgelopen periode hebben wij met veel plezier gewerkt aan ons bouwproject in jouw buurt. Namens het complete team bedanken wij je voor je begrip en medewerking!

Wij gaan er vanaf vrijdagmiddag 22 juli even tussenuit. Tot maandag 22 augustus is onze bouwplaats dan ook gesloten. Natuurlijk houdt onze beveiliging een oogje in het zeil tijdens onze afwezigheid, maar mocht je iets verdachts zien, dan zouden we het fijn vinden als je contact opneemt met 024 – 649 28 11. Voor jouw en onze veiligheid, bedankt!

Wij wensen je een prachtige zomer toe!

Projectteam H. Georgius Kerk
Giesbers Ontwikkelen en Bouwen

Via onderstaande informatiebrief voor omwonenden willen wij u op de hoogte brengen van de start van onze werkzaamheden, de voortgang en de aankomende werkzaamheden rondom de transformatie.

Hou mij op de hoogte van dit project!