Giesbers maakt ambitieus plan haalbaar voor Dutch Housing Company

Giesbers maakt ambitieus en luxe woonplan haalbaar voor Dutch Housing Company

Onlangs tekenden wij met Dutch Housing Company de overeenkomst voor de realisatie van Long Island, 33 luxe woonvilla’s aan het water in ’s Gravenzande. Eerder hebben wij samen Sylva’s Bos gerealiseerd, een prachtig ‘woonbos’ met 10 woningen en 16 appartementen in Arnhem. We zetten deze succesvolle samenwerking nu voort met het exclusieve plan Long Island.

Adviesrol en inbreng specifieke kennis

Wij hebben DHC in bouwteam geadviseerd om dit ambitieuze plan onder meer technisch en financieel te optimaliseren. Tijdens de ontwerpfase is nauw samengewerkt met DHC en haar adviseurs waarbij specifieke kennis door ons is ingebracht.

“Met het contracteren van Giesbers hebben wij een professionele bouwpartner voor dit project waarmee wij de hoge ambitie en kwaliteit van Long Island méér dan waar kunnen maken.” Walter Landsaat, directeur Dutch Housing Company

Verbonden met het groen en het water

Het ontwerp van Long Island is van de hand van Mulleners + Mulleners architecten uit Haarlem. De stedenbouwkundige opzet is een prachtig eiland waarbij ruime kavels zijn verbonden met het groen en het water.

De verkoop van de eerste fase start 28 oktober 2021. Naar verwachting zal de bouw medio 2022 starten en worden de eerste villa’s in het najaar van 2023 opgeleverd.