Planoptimalisaties hebben appartementen Heereland haalbaar gemaakt

Planoptimalisaties hebben appartementen Heereland haalbaar gemaakt

De 15 sociale-huurappartementen voor een- en tweepersoonshuishoudens in Raamsdonksveer zijn klaar en opgeleverd aan woningcorporatie Thuisvester uit Oosterhout, die ze gaat verhuren.

Juist in het voortraject zijn wij voor opdrachtgever Lunee Vastgoed van toegevoegde waarde geweest door vroegtijdig mee te denken en planoptimalisaties voor te leggen die het project haalbaar hebben gemaakt.

Het resultaat is een appartementencomplex van drie bouwlagen, voorzien van een lift en zonnepanelen op het dak. De architectuur is in lijn met de stijl van de naastgelegen woningen, zodat er één geheel is ontstaan. De appartementen zijn gasloos en worden verwarmd met behulp van warmtepompen en vloerverwarming. Tevens zijn ze voorzien van balansventilatie met warmteterugwinning. Elk appartement beschikt over een buitenberging.

Opdrachtgever Lunee en woningcorporatie Thuisvester zijn zeer tevreden met deze uitbreiding van de woonwijk Heereland. In de wijk bestond een grote vraag naar sociale huurwoningen. De doelgroep bij het passend toewijzen van deze appartementen is jongvolwassenen.