Gebruik van veel glas symboliseert bedrijfscultuur GLASSOLUTIONS

Gebruik van veel glas symboliseert bedrijfscultuur GLASSOLUTIONS

De volglazen voor- en zijgevel van de nieuwe huisvesting van GLASSOLUTIONS op Businesspark IJsseloord2 in Arnhem is geplaatst. Het gebruik van veel glas symboliseert hun informele en toegankelijke, open cultuur.

Belevingswaarde, gebruikswaarde en toekomstwaarde

Tijdens het ontwerpproces met onze partners zijn belevingswaarde, gebruikswaarde en toekomstwaarde steeds afgewogen. Het wordt een gezond en prettig kantoor om te werken en te verblijven. Én representatief omdat het gebouw praktisch toont wat de expertise van GLASSOLUTIONS is: de productie van (gevel)beglazingen voor professionele bedrijven in de bouwsector.

Bijdrage glas aan gezondheid, stemming en productiviteit

Vanzelfsprekend worden in deze nieuwbouw allemaal glasproducten uit eigen huis verwerkt, waarmee het nieuwbouwproject een showcase van GLASSOLUTIONS wordt waar ze trots op is. En wij ook!

Een mooie samenwerking tussen alle betrokken partijen met als resultaat een representatief én gezond gebouw.

Al eerder werd bij projecten van Giesbers veel gebruikt gemaakt van glas, zoals bij Life Sciences Incubator in Utrecht. Een materiaal dat, zoals GLASSOLUTIONS ook aangeeft, in relatie tot de geveloriëntatie een belangrijke bijdrage levert aan de gezondheid, stemming en productiviteit van de gebruikers van het gebouw.

De bouw ligt op schema, de geplande ingebruikname is eind maart 2021.