DIT Werkt

Voor passende huisvestingsoplossingen

Wij helpen MKB-spelers die actief zijn in onder meer de branches Hightech, Foodtechnologie, Energie- & Milieutechnologie en Health en een huisvestingsvraagstuk hebben waaraan specifieke complexe eisen worden gesteld, zowel in nieuwbouw, verbouw als uitbreiding. Daarnaast hebben wij talloze referenties in onder meer Opslag & Distributie en Zakelijke Dienstverlening. Voor deze ondernemers ontwikkelen en realiseren wij de best passende, toekomstbestendige, duurzame huisvesting die optimaal bijdraagt aan hun bedrijfsproces.

DIT Werkt, Giesbers

Alle ruimte voor een waardevolle toekomst

Anders dan bestaande oplossingen bieden wij met DIT Werkt optimale invulling van belevingswaarde, gebruikswaarde en toekomstwaarde. Het vertrekpunt is jouw businessmodel. Met onze ambitieuze en ondernemende inslag, kennis van jouw branche, de regio, ontwikkelen, bouwen en jouw kennis van jouw bedrijfsproces, ontwikkelen wij samen unieke innovatieve huisvesting waardoor jij kunt excelleren.

Als verbinder zorgen we voor het juiste samenspel. We stemmen af met betrokken partijen en schakelen de juiste partners in die het verschil kunnen maken. We brengen jouw visie en lange-termijnambities tot leven en realiseren huisvesting onafhankelijk van een bouwmethode. Daarmee realiseren wij alle ruimte voor een waardevolle toekomst.

We hebben al voor vele opdrachtgevers met vergelijkbare opgaven waardevolle ruimten mogen ontwikkelen en realiseren, zoals voor gebruikers Bevaplast, Bunzl, Evidensia, GLASSOLUTIONS, SSI SCHÄFER, Tennet – Mariëndaal Centre of Excellence, Eiffel, Dekra, Nabuurs en Louwman Group.

DIT Werkt, Giesbers