Welkom in ons team!

Welkom in ons team!

We zijn het oude jaar geëindigd en het nieuwe jaar begonnen met een welkome uitbreiding van ons team.

Nieuwe collega’s

In december startten Kimm Vente (Administratief Medewerker) en Antoine van Gelder (Kostendeskundige). In januari volgden een nieuwe collega op commercie, Roy Peters, in de functie van Commercieel Ontwikkelingsmanager, en Eric Hermsen als Timmerman in het team van Servicebouw. En tot slot begint per 1 februari Marcel Stokkingreef als Integraal Projectleider. Blij met jullie komst, heel veel succes & werkplezier collega’s!

Stagiairs

Ook hebben wij afgelopen maanden weer stagiairs en afstudeerders mogen begeleiden en start in februari een aantal nieuwe jonge talenten. Interesse? Lees dan het enthousiaste verhaal van Fenne, stagiaire Ontwikkeling: “Ik heb een hele fijne stageperiode bij Giesbers gehad. Er wordt goed meegekeken in het opstellen en behalen van leerdoelen. Als stagiaire krijg je alle vrijheid om zelf je stage in te richten met bijpassende opdrachten en uitdagingen. Het tonen van initiatief en verantwoordelijkheid worden beloond en de collega’s staan altijd klaar om te helpen.

Ook werken of stage lopen bij ons?

Check dan onze vacatures voor een BIM-Coördinator/Werkvoorbereider en Voorman/Timmerman bij Giesbers Ontwikkelen en Bouwen of voor een Projectcoördinator en Voorman/Timmerman bij Giesbers Servicebouw. Onze stageplaatsen vind je hier. Je bent van harte welkom om kennis te komen maken!