Weer twee nieuwe Leermeesters opgeleid

Weer twee nieuwe Leermeesters opgeleid

Voorman Timmerman Martien heeft er twee collega leermeesters bijgekregen. Laurens en Frank, ook werkzaam als Voorman Timmerman bij Giesbers, zijn beiden geslaagd en mochten afgelopen week hun certificaat Leermeester in ontvangst nemen! Met z’n drieën dragen ze bij aan het opleiden van nieuwe (jonge) vaklieden binnen onze organisatie.

Leerling-Timmerman Boris profiteert er op dit moment van. Hij volgt de opleiding Timmerman niveau 3 bij Bouwmensen en loopt de komende twee jaar een praktijkstage bij onze nieuwe leermeesters. In dit artikel lees je meer over hoe Dion zijn leertijd bij Martien ervaren heeft. Hij bouwt nu als Timmerman verder aan zijn Giesbers-carrière en is de 2-jarige opleiding Uitvoerder bouw/infra bij Aventus gestart. Inmiddels is de volgende Leerling-Timmerman onder de vleugels van Martien begonnen, Aidan, met een BBL2-traject via ReVaBo. “Ik wil zo veel mogelijk leren en een zo goed mogelijke vakman worden”, vertelt hij.

Ook geïnteresseerd in een leertraject bij Giesbers? Kijk dan op Werken bij Giesbers Ontwikkelen en Bouwen of Werken bij Servicebouw.