Informatie omwonenden De AppèlPlaats

Ontwikkelen en bouwen in de buurt is communiceren met de buurt

De AppèlPlaats wordt de kroon op woonwijk Saksen Weimar, een historische locatie op het terrein van de voormalige Saksen Weimar kazerne in Arnhem. Het voegt een prachtig nieuw hoofdstuk toe en wordt bijzonder in al zijn facetten; 10 royale en comfortabele appartementen en een uniek penthouse.

 

Omgevingscommunicatie

Wij zullen er alles aan doen om de overlast tijdens het bouwen tot een minimum te beperken. Maar een bouwproces brengt altijd iets van overlast met zich mee, daar kunnen we helaas niet om heen. We houden hierbij echter zo veel mogelijk rekening met alle omwonenden. En houden je via deze pagina en onze updates op de hoogte van onze werkzaamheden en de voortgang van het project. Want ontwikkelen en bouwen ín de buurt is communiceren mét de buurt.

De AppèlPlaats impressie4 - Giesbers Wijchen
Architect
  • Braaksma & Roos Architecten
Branches
  • Wonen
Opdrachtgever
  • Eigen ontwikkeling
Projectfase
  • In voorbereiding
Expertise
  • Gebiedsontwikkeling Nieuwbouw

Het laatste nieuws

Dinsdag 7 december was de Pre-sale van de 11 appartementen op de AppèlPlaats. Uniek is de keuze voor hout als bouwmateriaal. Duurzaam, milieuvriendelijk, comfortabel en sfeervol. Naar verwachting gaan de 10 appartementen en het penthouse rond 21 december definitief in verkoop. Vanaf dat moment komt alle benodigde informatie online en kunnen geïnteresseerden zich officieel inschrijven via www.saksenweimar.nl. De voortgang van dit project blijft te volgen via Informatie omwonenden De AppèlPlaats – Giesbers (giesberswijchen.nl).

Wonen op de AppèlPlaats Saksen Weimar krijgt steeds meer vorm. Een preview hiervan is op woensdagavond 14 juli gegeven aan een selectie van potentiële kopers die de woonwensenvragenlijst op www.saksenweimar.nl had ingevuld. Door de coronamaatregelen is bewust gekozen voor een klein gezelschap dat toch fysiek bij elkaar kon komen in de sfeervolle St Josefkerk in Arnhem.

Hou mij op de hoogte van dit project!