Exclusieve preview van De AppèlPlaats; 11 appartementen in hout

Exclusieve preview van De AppèlPlaats; 11 appartementen in hout

Wonen op de AppèlPlaats van Saksen Weimar in Arnhem krijgt steeds meer vorm. Een preview hiervan is op woensdagavond 14 juli gegeven aan een selectie van potentiële kopers die de woonwensenvragenlijst op www.saksenweimar.nl had ingevuld. Door de coronamaatregelen is bewust gekozen voor een klein gezelschap dat toch fysiek bij elkaar kon komen in de sfeervolle St Josefkerk in Arnhem.

Simon Streit, van Braaksma&Roos architecten, heeft de visie op en de stand van zaken van het ontwerp toegelicht. Hierbij is specifiek ingegaan op de verkregen inzichten vanuit de woonwensenvragenlijst en hoe deze zijn vertaald naar de opzet van het ontwerp, de architectuur en plattegronden. De ambitie is om een groot gedeelte van het gebouw duurzaam uit te voeren in hout. Hout is duurzaam, milieuvriendelijk, comfortabel en sfeervol.

Geïnteresseerde kopers dagen wij uit mee te denken over hoe zij hier zouden willen wonen. Daarom is deze avond in de vorm van een workshop en individuele gesprekken gekeken waar de potentiële kopers blij van worden en hoe hun ideale woonbeleving op deze unieke locatie er uit zou moeten zien. Bij deze workshop stonden BMV makelaars, Braaksma&Roos architecten, Thijsen interieuradvies en Giesbers Ontwikkelen en Bouwen de geïnteresseerden te woord over verschillende thema’s, zoals ruimte-indeling, duurzaamheid en architectuur. Op speciale presentatiepanelen was ruimte om opmerkingen en/of ideeën achter te laten. Juist in dit stadium in gesprek gaan met de mogelijk toekomstige bewoners levert ons veel inzichten op om mee te nemen in de verdere ontwikkeling. Flexibiliteit, comfort en luxe staan hierbij nog altijd centraal. Zo komen we door een persoonlijke benadering tot verrassend en passend Wonen op de AppèlPlaats Saksen Weimar.

De start verkoop wordt verwacht in oktober 2021. Kijk voor meer informatie op www.saksenweimar.nl en De AppèlPlaats