Ons woonconcept Dit is wonen is vernieuwd

Ons woonconcept Dit is wonen is vernieuwd

Waar hebben grondeigenaren met een woningbouwvraagstuk en bewoners nu en in de toekomst echt behoefte aan? Samen de vraag achter de vraag ontdekken, het eindresultaat scherp op ons netvlies krijgen, ontwikkelen vanuit gedeelde woonwaarden en dat volgens een uitgekristalliseerd plan. Zo bouwen wij aan idealen. Dat is Dit is wonen anno nu. Ontdek meer over ons vernieuwde woonconcept.

We hebben ons woonconcept Dit is wonen verder aangescherpt. Want: waar begin je als je als grondeigenaar woningen wilt laten bouwen? Wij zeggen: bij het eindresultaat. Want alles start met het antwoord op de vraag hoe bewoners willen wonen. Ontdek hoe onze aangescherpte, achterstevoren-aanpak voor woningbouw werkt op Dit is wonen | Ontwikkelen en bouwen vanuit gedeelde woonwaarden

Dit is wonen in 4 beloftes

Wat is belangrijk voor jou, belanghebbenden en bewoners? Dat bepaalt uiteindelijk de waarde van alles wat we ontwikkelen en bouwen. Met elkaar nadenken over en praten vanuit gedeelde woonwaarden helpt om een stap terug te doen en de vraag achter de vraag te ontdekken. Om zo bewuste en daardoor betere besluiten te nemen. Over de doelgroep, participatie, duurzaamheid, betaalbaarheid, rendement en alles wat er speelt dat voor jou en jouw specifieke opdracht relevant is. Samen draaien we aan de juiste knoppen en voegen we waarde toe door je te helpen in het hele traject optimale keuzes te maken. Dit is wonen in 4 beloftes:

  • Ontwikkelen in vrijheid: woningen zijn meer dan een huis. Dus bouwen wij waar elke unieke bewoner en opdrachtgever nu en in de toekomst écht behoefte aan heeft.
  • Bewaken van een bewezen proces: kraakheldere uitgangspunten en intensieve samenwerking houden iedereen op koers.
  • Starten met het eindresultaat: zien we allemaal hetzelfde voor ons? Wij gaan ontwikkelen zodra gedeelde woonwaarden vastliggen.
  • Leveren van zekerheid: wij weten dat ons woonconcept werkt. Daardoor kunnen we duidelijkheid bieden qua kosten, planning en eindresultaat.

Ontdek meer over het vernieuwde woonconcept op Dit is wonen | Woonvragen realiseren volgens een uniek woonconcept

Dit is wonen is een woonconcept voor ontwikkelaars, beleggers en gemeenten die waarde hechten aan een optimaal financieel én maatschappelijk rendement, een korte bouwtijd, geen onverwachte meerkosten en geen opleverpunten. En is ontstaan uit een samenwerking tussen de drie bedrijven van de Giesbers Groep: Giesbers Ontwikkelen en Bouwen in Wijchen, Kalliste Woningbouwontwikkeling in Nieuwegein en Giesbers Rotterdam Ontwikkelen en Bouwen.