Glunderende gezichten bij eerste kijkdag kopers Casa Vita

Glunderende gezichten bij eerste kijkdag kopers Casa Vita

De eerste kijkdag van Casa Vita in Pijnacker was een groot succes. De toekomstige bewoners van de 67 koopappartementen kregen in groepen de mogelijkheid om hun appartement te bezichtigen. Eindelijk konden ze naar binnen, een gevoel krijgen bij de ruimte van hun appartement en het hout ‘beleven’. De glimlach op hun gezichten sprak boekdelen. Iedereen was enthousiast en positief verrast.

Straks staat hier een complex van ruim 100 appartementen waarvan een derde sociale huur. Verdeeld over twee gebouwen van vier en vijf woonlagen met een parkeergarage en een gezamenlijke binnentuin. Casa Vita is een bijzonder nieuwbouwproject waar mens en natuur samenkomen én houtbouw zorgt voor een unieke, gezonde en comfortabele woonbeleving. De houtbouw van het koop- en huurgedeelte is gereed. We zijn nu volop bezig met de verdere afwerking van de gevels en de afbouw.

Wonen in hout is wonen in een gezonde, comfortabele omgeving

Hout is een eeuwenoud bouwmateriaal en tegelijk dé oplossing voor duurzaam en circulair ontwikkelen en bouwen. Want hout stoot geen CO2 uit, maar slaat CO2 juist op natuurlijke wijze op. En is herbruikbaar in de toekomst. Hout ademt, leeft en voelt warm aan, geeft veel sfeer en is goed voor de gezondheid. Eigenschappen die het comfort en daarmee het woongenot ten goede komen. Zo ook voor deze kopers die niet kunnen wachten totdat ze hier echt kunnen gaan wonen.