Even genieten…

Even genieten…

Bouwen onder een gouden gloed, wat willen we nog meer? Wie vroeg op de dag begint wordt getrakteerd op prachtige plaatjes. Zo ook bij de bouw van Parkpaviljoens Wilgenvliet, twee torens met in totaal 66 appartementen die aan de waterkant aan de rand van Schuytgraaf in Arnhem komen te staan. Inmiddels zijn beide woontorens ongeveer halfhoog in de ruwbouw en vordert het project gestaag.

Bij de ontwikkeling van Parkpaviljoens Wilgenvliet in samenwerking met BPD Gebiedsontwikkeling hebben we nadrukkelijk rekening gehouden met het omliggende landschap en het landelijke karakter van dit deel van Arnhem. Dat houdt in dat er veel water en groen in en rondom deze wijken is. Maar ook dat goed gekeken is naar de bestaande bebouwing.

Bijdragen aan bewust en toekomstgericht leven

We stappen in Nederland steeds meer over van energiebronnen die je maar één keer kunt gebruiken – steenkool, aardgas – naar energie die nooit opraakt, zoals zon, wind of aardwarmte. Met andere woorden; we gaan van fossiel en vervuilend naar duurzaam en schoon. Lees hier meer over dit appartementenconcept, afgestemd op de actuele woningbehoefte van middeldure koop en huur, waar de bewoners straks bewust en toekomstgericht leven.