Casa Vita hou(d)t van een feestje

Casa Vita hou(d)t van een feestje

Casa Vita houdt van een feestje, dat blijkt wel uit het feit dat de kopers van dit nieuwbouwproject in houtbouw gisteren de aankomende start van hun nieuwe woning vierden. Terwijl de bouw in Pijnacker-Nootdorp pas begin mei start. Het was een gezellig moment om elkaar te ontmoeten, evenals wethouder Frank van Kuppeveld, de mensen van ontwikkelaar Blauwhoed en ons als bouwpartner.

Bijenhotel bevordert biodiversiteit

De kopers onthulden samen een groot bijenhotel, dat straks een mooie plek krijgt in de gezamenlijke tuin. Het bijenhotel is één van de elementen om de biodiversiteit van deze plek te bevorderen. Naast dat de woningen met duurzame materialen worden gebouwd, is er ook veel aandacht voor groen en biodiversiteit in de buitenruimte.

“We zijn heel blij dat ons huis er nu echt gaat komen. En wat leuk is aan dit feestje, is dat we onze buren ontmoeten. Iedereen is zo enthousiast over en nieuwsgierig naar onze toekomstige woning. We kijken er met z’n allen echt naar uit”, aldus een toekomstige bewoner.

Bouwen in hout

Voordat de toekomstige bewoners het begin van hun woning kunnen zien, hebben ze nog wat geduld nodig. De bouw van de woningen begint dus pas begin mei. Eerst wordt de aankomende tijd de grond geschikt (bouwrijp) gemaakt, daarna kunnen we beginnen met de bouw van de houtconstructies. Want bij Casa Vita wordt er in hout gebouwd. Hout slaat op natuurlijke wijze CO2 op. Het leeft en ademt en is daardoor plezieriger, gezonder en beter voor het milieu. Gezond wonen staat dan ook centraal in Casa Vita.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar, kijk voor de actuele informatie op www.wonenincasavita.nl