Succesvolle Dag van de Bouw

Succesvolle Dag van de Bouw

Zaterdag 20 mei was het de Dag van de Bouw. Giesbers Ontwikkelen en Bouwen bood de gelegenheid om binnen te kijken bij de transformatie van de voormalige Rijkswaterstaattoren. Het betreft momenteel één van de grootste kantoortransformaties buiten de Randstad.

Er werd massaal gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. Met ruim 600 geïnteresseerden die verspreid over de dag een kijkje kwamen nemen kunnen we spreken van een zeer succesvolle dag. Veel mensen uit de omgeving kwamen om van het grandioze uitzicht te genieten. Zij uiten hun waardering over de verandering die het gebouw heeft ondergaan en hoe goed Giesbers tijdens de bouw met de buurt is omgegaan om de overlast te beperken.

In opdracht van SSH& transformeert Giesbers Ontwikkelen en Bouwen dit voormalige kantoorgebouw tot 294 wooneenheden voor studenten. Veel studenten kwamen zich daadwerkelijk inschrijven en waren enthousiast over de ruime kamers met alle voorzieningen mét geweldig uitzicht uiteraard.

Studenten aan technische opleidingen kregen een uniek inkijkje in een bouwproject, waarbij Giesbers presentaties verzorgde over het project, de logistieke aanpak, de 3D-engineering van het bouwproces met BIM (Building Information Modeling).

Een geslaagde dag waarbij de verbinding werd gelegd tussen de mooie herinneringen die wij meekregen vanuit de “Rijkswaterstaat- tijd” en de nieuwe bewoners.