Slotstuk Saksen Weimar in ontwikkeling

Slotstuk Saksen Weimar in ontwikkeling

In 2010 startte de ontwikkeling en realisatie van Saksen Weimar. Op deze historische locatie, het terrein van de voormalige Saksen Weimar kazerne in Arnhem-Noord, kwam een nieuwe wijk tot leven die samen met de toekomstige bewoners werd vormgegeven. Met als slotstuk nu de AppèlPlaats. De kroon op Saksen Weimar, die een prachtig nieuw hoofdstuk toevoegt en bijzonder wordt in al zijn facetten.

Waar ooit militairen marcheerden, zijn de afgelopen jaren door ons nieuwe woningen, appartementen en een zorgvilla ontwikkeld en gebouwd en oude kazernegebouwen omgetoverd tot eigentijdse woon-werkruimtes en ateliers. De AppèlPlaats wordt het slotstuk van Saksen Weimar en komt op het nog resterende deel voor herontwikkeling. Braaksma & Roos Architecten is vanaf het begin betrokken geweest bij deze gebiedsontwikkeling op het voormalige kazerneterrein Saksen Weimar. Zowel bij de stedenbouwkundige invulling als bij de transformatie en nieuwbouw.

Bouwen in hout

Het ontwerp van de AppèlPlaats telt 10 royale en comfortabele appartementen en een uniek penthouse, dichtbij de binnenstad en met de uitgestrekte Veluwe aan je voeten. De ambitie is om een groot gedeelte van het gebouw uit te voeren in hout. Duurzaam, milieuvriendelijk, comfortabel en sfeervol. Ook nu weer worden geïnteresseerde kopers uitgedaagd mee te denken over hoe zij hier zouden willen wonen.

Website de AppèlPlaats online

Ben je geïnteresseerd in dit bijzondere plan en wil je meer weten over misschien wel jóuw toekomstige woning? Meld je dan nu aan op de website van de AppèlPlaats en doe mee aan de woonwensen-enquête. Na het aanmaken van je account ontvang je tevens onze updates over dit project, dus ben je verzekerd van de laatste informatie.

Updates voor omwonenden en andere geïnteresseerden

Ben je niet geïnteresseerd in het kopen van een appartement maar wil je wel op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit bijzondere plan? Dan kun je je hier aanmelden voor onze updates rondom de AppèlPlaats.