Informatie omwonenden Morgenstond in Vlijmen

Bouwen in de buurt is communiceren met de buurt

In het gebied Geerpark in Vlijmen gaan wij de wijk Morgenstond bouwen; 18 twee-onder-een-kap woningen, 6 levensloopbestendige woningen en een vrijstaande woning. Nul-op-de-Meter is hier de norm; het netto energiegebruik wordt tot nagenoeg nul gereduceerd door slim gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen. Ook is er veel aandacht voor klimaatadaptief en natuurinclusief bouwen.

Eind dit jaar gaan we starten met de voorbereidende bouwwerkzaamheden.

Omgevingscommunicatie

Wij zullen er alles aan doen om de overlast tijdens het bouwen tot een minimum te beperken. Maar een bouwproces brengt altijd iets van overlast met zich mee, daar kunnen we helaas niet om heen. We houden hierbij echter zo veel mogelijk rekening met u als omwonenden. En houden u via deze pagina en onze nieuwsbrief op de hoogte van onze werkzaamheden en de voortgang van het project. Want bouwen ín de buurt is communiceren mét de buurt.

Architect
  • FAAM Architects
Opdrachtgever
  • Kalliste Woningbouwontwikkeling
Projectfase
  • In voorbereiding

Laatste updates

Nog een kleine week, dan begint onze kerstvakantie. Namens het voltallige bouwteam wensen wij jou en de mensen om je heen

sfeervolle kerstdagen & een gezond en positief 2024!

De bouwplaats is gesloten van vrijdagmiddag 22 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024.
Maandag 8 januari 2024 hervatten wij onze werkzaamheden weer. In geval van calamiteiten kun je contact opnemen met 024 – 649 28 11.


Met vriendelijke groet,
Giesbers Ontwikkelen en Bouwen

Hou mij op de hoogte van dit project!