Nieuwe stap Dries Willems naar Adjunct-directeur Productie

Nieuwe stap Dries Willems naar Adjunct-directeur Giesbers

Met ingang van het nieuwe jaar wordt Dries Willems benoemd tot Adjunct-directeur Productie bij Giesbers Ontwikkelen en Bouwen. Dries startte zijn carrière ruim 20 jaar geleden bij ons als stagiair en doorliep daarna diverse functies. Na Werkvoorbereider, Senior Werkvoorbereider, Projectleider en Hoofd Productie te zijn geweest gaat hij per 1 januari deze voor Giesbers nieuwe functie bekleden.

Aandachtsgebieden

Dries stuurt sinds 2015 als Hoofd Productie onze Integrale Projectleiders aan. Zijn aandachtsgebieden zijn Engineering & Realisatie en verder is hij medeverantwoordelijk voor het opleidingsbeleid binnen Giesbers. Eerder dit jaar vertelde hij in een interview: “Bedrijven en mensen moeten continu ontwikkelen om niet stil te staan vinden wij bij Giesbers.” Daar is hij zelf een mooi voorbeeld van. Afgelopen jaar nog heeft Dries de Management Leergang van Bouwend Nederland doorlopen, een inspirerende leergang waarin nieuwe bedrijfsconcepten centraal staan die passend zijn bij actuele maatschappelijke ontwikkelingen. In zijn nieuwe functie kan hij nog meer persoonlijke aandacht geven aan en toezien op een optimale uitvoering van de projecten van onze opdrachtgevers. Wij zijn er trots op dat een collega ‘uit eigen kweek’ in de directie stapt.

Managementteam ongewijzigd

Dries maakt sinds 2015 onderdeel uit van het managementteam van Giesbers, samen met Olaf Senden (Algemeen directeur), John de Beijer (Directeur Ontwikkeling en Commercie) en Frans Doeleman (Controller). De samenstelling van dit team blijft met deze promotie ongewijzigd.