MVO Award 2019 – And the winner is…

MVO Award 2019 – And the winner is…

…Hotel Credible uit Nijmegen! Slapen, eten en drinken kan hier met aandacht voor de mensen die er werken. Credible koopt duurzaam in en er wordt altijd gekeken hoe dingen beter kunnen. Een speciale MVO Award dit jaar: het is de 10de die Rijk van Nijmegen Uitdaging uitreikt. De andere twee finalisten waren De Duivelsberg en Prode.

Partnership

Giesbers is al jaren partner van de Stichting Rijk van Nijmegen Uitdaging. Wij stonden zo’n 15 jaar geleden aan de wieg van deze stichting en zijn nog steeds ieder jaar op de Beursvloer te vinden. Ook dit jaar zorgen we weer voor aanbod, dat ten goede komt aan maatschappelijke organisaties, en we bemiddelen bij het tot stand brengen van matches tussen bedrijven en stichtingen. Daarnaast is collega Jasper Jansen lid van de projectgroep MVO Award.

“Het belangrijkste zijn de mensen die bij ons werken”

Martin Visser van Rabobank Rijk van Nijmegen reikte de 10de MVO Award uit aan Mark Nijhuis en Loes de Kort van Credible. De Kort: “We hadden dit helemaal niet verwacht. We ondernemen maatschappelijk verantwoord vanuit ons gevoel. Mét onze medewerkers.” Nijhuis vult aan: “Dat wordt nu gezien en erkend. Nu we gewonnen hebben, bedenken we al meteen wat we nóg meer op dit gebied kunnen doen.” Het bedrijf ademt maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij Credible kan je sinds 2013 slapen, eten en drinken. Of zoals ze zelf zeggen: in-Credible verblijf je niet maar je bént er.

“Samen maken mensen het verschil”

Sylvia Fleuren, wethouder Berg en Dal en juryvoorzitter, over de drie finalisten: “Het is de bevlogenheid die de drie genomineerden met elkaar delen. Niet alleen de directeuren, maar zeker ook de mensen die zij om zich heen verzameld hebben. Alle drie de genomineerden zijn bijzondere bedrijven met bijzondere mensen: de drijvende krachten!”

Alle mensen van Credible; van harte gefeliciteerd!

Fotograaf: Ger Loeffen