Informatieavond en feestelijke onthulling bouwbord OBC Elst

Informatieavond en feestelijke onthulling bouwbord OBC Elst

Gistermiddag stond de feestelijke onthulling van het bouwbord van de nieuwbouw van OBC Elst centraal. In aanwezigheid van alle partners lieten twee leerlingen van de school het doek van het bord zakken. De avond ervoor, dinsdag 14 juli, organiseerde OBC Elst samen met ons, onze installatiepartner Unica en Van den Berg Architecten een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden.

De avond bestond uit een algemene presentatie over o.a. de huidige stand van zaken, de verwachte bouwwerkzaamheden en de planning. Ook konden de aanwezigen de inrichtingsplannen zien. Vervolgens was er gelegenheid om vragen te stellen.

Bouwen voor de buurt is communiceren met de buurt

Omdat OBC Elst graag een goede buur wil zijn en een goede verstandhouding met de omgeving wil hebben, communiceert zij zo open en transparant mogelijk. En dat is ook in ons belang; bouwen voor de buurt is communiceren met de buurt, vinden wij. Wij zullen er alles aan doen om de overlast tijdens het bouwen tot een minimum te beperken. Maar een bouwproces brengt altijd iets van overlast met zich mee, daar kunnen we helaas niet om heen. We houden hierbij echter zo veel mogelijk rekening met omwonenden. Direct na de bouwvak gaan we van start. Meer informatie over de nieuwbouw leest u hier. Beelden van de feestelijkheden rondom de onthulling van het bouwbord kunt u hier bekijken.