In gesprek met jongeren over een (loop)baan in de bouw

In gesprek met jongeren over een (loop)baan in de bouw

Vorige week hebben we deelgenomen aan de Open Dag van ROC Nijmegen in het Technovium. Als erkend leerbedrijf hebben we samen met Bouwmensen Nijmegen en andere partners vele jongeren gesproken, die zich aan het oriënteren zijn op de leerwegen BOL of BBL (tot timmerman of metselaar). Leuk te zien dat er zo veel belangstelling voor techniek is en we jonge mensen en hun ouders meer hebben kunnen vertellen over de mogelijkheden van een (loop)baan in de bouw tijdens of na hun technische opleiding.

Nieuw talent in de bouw is hard nodig. Giesbers is een Erkend Leerbedrijf en onderhoudt nauwe contacten met opleidingsbedrijven als Bouwmensen, Volandis en ReVaBo. En met onderwijsinstellingen als HAN, Avans, Fontys en diverse ROC-opleidingen. Tevens zijn wij als partner actief betrokken geweest bij de oprichting van het Stimuleringsfonds Leren/Werken Gebouwde omgeving (Stifo).

Meer weten? Lees dan het verhaal van Dion en Martien. Of neem contact op met Hsiao-Fan Hsu, Personeelsfunctionaris, via hhsu@giesberswijchen.nl Zij vertelt er graag meer over.