Finale MVO Award 2019 nadert ontknoping

Finale MVO Award 2019 nadert ontknoping

De strijd om de MVO Award 2019 is in volle gang. Zal het net als het Eurovisiesongfestival afgelopen zaterdag tot de laatste minuut spannend blijven? 3 juni weten we het. De strijd gaat tussen Credible, Prode en De Duivelsberg. Maar liefst 28 nominaties voor de MVO Award kreeg Rijk van Nijmegen Uitdaging dit jaar binnen. Op basis van een eerste selectie gingen eind april zes kandidaten door naar de volgende ronde: De Duivelsberg, Hotel Credible, Peutz, Prode, Van Eldijk Passie voor Vers en weMaron. Alle zes mooie voorbeelden van maatschappelijk verantwoorde en zichtbaar betrokken ondernemers.

Bijdragen aan een positief leefklimaat

Nu zijn de finalisten bekend en 3 juni horen we wie zich winnaar van de MVO Award 2019 mag noemen: Credible, Prode of De Duivelsberg. De MVO Award is een prijs voor bedrijven uit de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen die – op basis van People, Planet en Profit – zich onderscheiden door aantoonbaar maatschappelijk verantwoord te ondernemen en zichtbaar betrokken te zijn bij onze regio. Door de uitreiking worden deze bedrijven die bijdragen aan een positief leefklimaat in het Rijk van Nijmegen, in de spotlights gezet.

Partnership

Giesbers is al jaren partner van de Stichting Rijk van Nijmegen Uitdaging. Wij stonden zo’n 15 jaar geleden aan de wieg van deze stichting en zijn nog steeds ieder jaar op de Beursvloer te vinden. Ook dit jaar zorgen we weer voor aanbod, dat ten goede komt aan maatschappelijke organisaties, en we bemiddelen bij het tot stand brengen van matches tussen bedrijven en stichtingen. Daarnaast is collega Jasper Jansen lid van de projectgroep MVO Award.

Finale MVO Award 2019 nadert ontknoping, Giesbers

Inspirerende start-ups

Elk jaar is er naast de prijsuitreiking ook aandacht voor inspirerende start-ups. Wie weet zijn zij namelijk de finalisten van de toekomst. Meer info, ook over Rijk van Nijmegen, vindt u op http://www.rijkvannijmegenuitdaging.nl/

3 juni: Uitreiking

Nieuwsgierig wie de 10de editie van de MVO Award wint? Kom dan naar de uitreiking op maandag 3 juni bij WerkBedrijf Rijk van Nijmegen. Aanmelden kan hier. Introducés zijn welkom.