Nabuurs Supply Chain Solutions

A-klasse Europees distributiecentrum van bijna 62.000 m2

In opdracht van Goodman hebben wij binnen een jaar een Europees distributiecentrum van bijna 62.000 m2 gebouwd voor logistiek dienstverlener Nabuurs Supply Chain Solutions op Park15 Logistics. Het A-klasse distributiecentrum is turnkey opgeleverd en wordt gebruikt als ‘Shared Service Centre’ voor meerdere klanten (o.a. Mars, Kraft Heinz en SCA).

Behalve het duurzame distributiecentrum hebben wij ook zo’n 3.000 m2 kantoorruimte gerealiseerd, verdeeld over 2 verdiepingen.

Innovatieve energiesystemen

Park15 Logistics is het toonbeeld van de nieuwe generatie duurzame logistieke parken in Nederland: tijdloos en met behoud van waarde op de lange termijn. Het park onderscheidt zich, naast een hoogwaardige architectuur op gebouwniveau, door veel aandacht te leggen op de openbare structuur en innovatieve energiesystemen. Onderdeel van de duurzaamheidsambitie is de koppeling met een windmolenpark langs de A15, inzet van zonnepanelen, koude- en warmte-opslagvoorzieningen in de bodem en de toepassing van energiebesparende maatregelen, waarmee op een economisch verantwoorde wijze een zeer energie-efficiënte exploitatie van gebouwen mogelijk is.

Park15 richt zich op zowel grootschalige als kleinschalige ondernemers, retailers, logistieke dienstverleners en verladers.

 

Architect
  • DENC
Commercieel vastgoed
  • Opslag & Distributie
Opdrachtgever
  • Goodman
Projectfase
  • Gerealiseerd