JouwHuisLabelinLent

Wonen zoals jij dat wilt

JouwHuislabelinLent is een kleinschalige ontwikkeling bestaande uit 14 woningen. De woningen – tussenwoningen, hoekwoningen en twee-onder-een-kap-woningen – hebben een aansprekende jaren dertig architectuur en diepe tuinen op het zuiden. De locatie was een van de laatste ontwikkellocaties in Laauwik, Lent. GEM Waalsprong sprak de ambitie uit dat de bouw van dit project snel moest starten. Giesbers kon dit met het ‘DIT is wonen’-concept waarmaken. Ontwikkelen en bouwen naar de wensen van de klant als sleutel tot een succesvolle verkoop.

DIT is wonen

Wij hebben allereerst de belangstellenden gevraagd hoe zij zouden willen wonen op deze plek. Op basis hiervan hebben we het woonprogramma, de architectuur en de grootte van de woningen bepaald. Tijdens het verkooptraject hebben wij de verkaveling aangepast om ook de laatste optant zijn gewenste kavel te kunnen geven. Zo kwamen we uit op 14 woningen. De Ruimtelijke Kwaliteit Commissie van de gemeente Nijmegen was erg te spreken over de architectonische kwaliteit en werkte daarom ook graag mee aan de door ons gevraagde flexibiliteit.

Betrokkenheid ketenpartners

De betrokkenheid van onze ketenpartners gaat ook bij dit DIT is wonen project ver. Zij zitten met alle kopers een-op-een om tafel om hen te begeleiden bij het maken van hun keuzes voor keuken, sanitair, tegelwerk, elektra, installatietechnische zaken, binnendeuren, wandafwerking, tuin etc. Door het intensieve voorbereidingstraject met de kopers zijn alle keuzes bepaald voordat we aan de engineering begonnen, waardoor wij vlot en feilloos konden voorbereiden en een korte bouwtijd garanderen.

Architect
  • Mullener + Mullener
Opdrachtgever
  • Giesbers
Projectfase
  • Gerealiseerd
Expertise
  • Nieuwbouw