Informatie omwonenden Long Island

Bouwen in de buurt is communiceren met de buurt

Projectontwikkelaar Dutch Housing Company en Giesbers gaan 33 luxe woonvilla’s Long Island New Hampton Style realiseren in het unieke woonplan Waelpark te ‘s-Gravenzande.

Omgevingscommunicatie

Wij zullen er alles aan doen om de overlast tijdens het bouwen tot een minimum te beperken. Maar een bouwproces brengt altijd iets van overlast met zich mee, daar kunnen we helaas niet om heen. We houden hierbij echter zo veel mogelijk rekening met u als omwonenden. En houden u via deze pagina en onze nieuwsbrief op de hoogte van onze werkzaamheden en de voortgang van het project. Want bouwen ín de buurt is communiceren mét de buurt.

Architect
  • Mullener + Mullener
Branches
  • Wonen
Opdrachtgever
  • Dutch Housing Company
Projectfase
  • In voorbereiding
Expertise
  • Nieuwbouw

Het laatste nieuws

Nog een kleine week, dan begint onze kerstvakantie. Namens het voltallige bouwteam wensen wij jou en de mensen om je heen

sfeervolle kerstdagen &
een gezond en positief 2023!

De bouwplaats is gesloten van vrijdagmiddag 23 december 2022 tot en met zondag 8 januari 2023.
Maandag 9 januari 2023 hervatten wij onze werkzaamheden weer. In geval van calamiteiten kun je contact opnemen met 024 – 649 28 11.

Met vriendelijke groet,
Giesbers Ontwikkelen en Bouwen

De afgelopen periode hebben wij met veel plezier gewerkt aan ons bouwproject in jouw buurt. Namens het complete team bedanken wij je voor je begrip en medewerking!

Wij gaan er vanaf vrijdagmiddag 22 juli even tussenuit. Tot maandag 22 augustus is onze bouwplaats dan ook gesloten. Natuurlijk houdt onze beveiliging een oogje in het zeil tijdens onze afwezigheid, maar mocht je iets verdachts zien, dan zouden we het fijn vinden als je contact opneemt met 024 – 649 28 11. Voor jouw en onze veiligheid, bedankt!

Wij wensen je een prachtige zomer toe!

Projectteam Long Island
Giesbers Ontwikkelen en Bouwen

Hou mij op de hoogte van dit project!