Informatie omwonenden Componistenhof

Bouwen in de buurt is communiceren met de buurt

In opdracht van Waardwonen gaan we de Componistenhof in Millingen aan de Rijn bouwen; 26 huurappartementen voor 55-plussers. De bouw vormt de derde en laatste fase van het plangebied Schoollocatie. Door de verhuizing van deze doelgroep ontstaat er beweging op de woningmarkt en komen er woningen vrij voor starters en jonge gezinnen.

Omgevingscommunicatie

Wij zullen er alles aan doen om de overlast tijdens het bouwen tot een minimum te beperken. Maar een bouwproces brengt altijd iets van overlast met zich mee, daar kunnen we helaas niet om heen. We houden hierbij echter zo veel mogelijk rekening met u als omwonenden. En houden u via deze pagina en onze nieuwsbrief op de hoogte van onze werkzaamheden en de voortgang van het project. Want bouwen ín de buurt is communiceren mét de buurt.

Architect
  • Beltman Architecten
Branches
  • Wonen
Opdrachtgever
  • Waardwonen
Overige partijen
  • Peutz
Projectfase
  • In voorbereiding
Expertise
  • Nieuwbouw

Het laatste nieuws

Nog een kleine week, dan begint onze kerstvakantie. Namens het voltallige bouwteam wensen wij jou en de mensen om je heen

sfeervolle kerstdagen & een gezond en positief 2024!

De bouwplaats is gesloten van vrijdagmiddag 22 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024.
Maandag 8 januari 2024 hervatten wij onze werkzaamheden weer. In geval van calamiteiten kun je contact opnemen met 024 – 649 28 11.

Met vriendelijke groet,
Giesbers Ontwikkelen en Bouwen

We zijn begonnen met de bouw van de Componistenhof, in opdracht van en in samenwerking met Waardwonen. Een energieneutraal gebouw van drie woonlagen met 26 huurappartementen voor 55-plussers.

Afgelopen weken is de grond bouwrijp gemaakt, de bouwplaats ingericht en de boorstelling geplaatst. Vanochtend is – onder de steeds warmer wordende zon – de daadwerkelijke bouw van start gegaan met het boren van de palen. Deze palen moeten een week uitharden. Daarna gaan we de fundering maken. We hopen die nog voor de bouwvak klaar te hebben.

Wij zijn aangesloten bij Stichting Bewuste Bouwers. Dat betekent dat we extra aandacht hebben voor de omgeving, het milieu en de veiligheid op en rondom onze bouwplaats. We zullen er alles aan doen om de overlast tijdens het bouwen tot een minimum te beperken. Maar een bouwproces brengt altijd iets van overlast met zich mee, daar kunnen we helaas niet om heen. We houden hierbij echter zo veel mogelijk rekening met omwonenden. En houden je via deze updates op de hoogte van onze werkzaamheden en de voortgang van de bouw.

Hou mij op de hoogte van dit project!