SSI SCHÄFER

Nieuwbouw met waarde voor de toekomst op duurzame logistieke hotspot

Medio 2021 heeft SSI SCHÄFER zich gevestigd op Park15 Logistics, op een prominente zichtlocatie direct aan de A15 bij Oosterhout. Deze duurzame logistieke hotspot past uitstekend bij de business van SSI SCHÄFER die totaaloplossingen voor magazijninrichting biedt.

Waarde voor de toekomst

Wij hebben op basis van het programma van eisen van huurder SSI SCHÄFER in samenwerking met belegger Fortissimo Real Estate B.V. een hoogwaardig nieuwbouwplan ontwikkeld, bestaande uit 920 m2 kantoor met een multifunctionele opslagruimte van 9.200 m3. Op basis van onze jarenlange ervaring in (complexe) bedrijfshuisvesting en een onderscheidende visie op het creëren van waarde zijn wij erin geslaagd een voor alle partijen interessante businesscase tot stand te brengen. Een passende oplossing met waarde voor de toekomst die voorziet in een hoogwaardige en up-to-date flexibele omgeving waar het prettig samenwerken is. Gelegen op een uitstekend bereikbare locatie aan één van de belangrijkste vervoersassen van Nederland; multimodaal bereikbaar via weg, water en in de toekomst spoor en centraal gelegen tussen de Rotterdamse havens en het Duitse Ruhrgebied.

Efficiënt en energiezuinig gebouw

De nieuwe huisvesting van SSI SCHÄFER is een efficiënt en energiezuinig gebouw geworden dat in de toekomst kan meebewegen met veranderende behoeften en ontwikkelingen. In duurzaamheidsmaatregelen is voorzien door onder meer een energiezuinige installatie waarbij iedere ruimte individueel gekoeld of verwarmd kan worden. Ook hebben de kozijnen en gevels een verhoogde isolatiewaarde.

Over SSI SCHÄFER

SSI SCHÄFER  is turn-key leverancier van intralogistieke oplossingen, of het nu gaat om het inrichten van een manueel magazijn, een semi-geautomatiseerd magazijn of de realisatie van complexe geautomatiseerde logistieke projecten.

Bouw je beste scenario met Factor G

Ook eens van gedachten wisselen over jouw bedrijfshuisvesting? We luisteren graag. Als je al een idee hebt en ook als je nog geen idee hebt waar je moet beginnen. Of het nu gaat om uitbreiding, renovatie, verduurzaming, transformatie of nieuwbouw. Wij denken met je mee vanaf het allereerste begin en delen vrijblijvend onze kennis. We luisteren, vragen door en dagen je uit om met andere ogen naar de toekomst te kijken.

Als het om jouw bedrijfshuisvesting gaat, weet je één ding zeker: alles moet erop ingericht zijn om zo goed mogelijk te kunnen (blijven) ondernemen. Dat is ook onze visie als het gaat om huisvestingsoplossingen. Samen bouwen we jouw beste scenario.

Onze aanpak is gebaseerd op jarenlange ervaring in de ontwikkeling en realisatie van (complexe) bedrijfshuisvesting en een onderscheidende visie op het creëren van waarde. Voor eigenaren, gebruikers, bezoekers en de omgeving. Nu en in de toekomst. Groen, Grensverleggend en Gegarandeerd, zodat jouw pand kan meebewegen met veranderende behoeften en ontwikkelingen. Die meerwaarde creëren we samen. Aan de hand van Factor G, ons concept voor toekomstgerichte bedrijfshuisvesting.

Nieuws

30-11-2020 SSI SCHÄFER verhuist medio 2021 naar nieuwe zichtlocatie op Park15 Logistics

Architect
  • Palazzo
Commercieel vastgoed
  • Opslag & Distributie
Opdrachtgever
  • SSI SCHÄFER
Overige partijen
  • Brons Constructeurs & Ingenieurs BV
  • Park15 Logistics BV
  • DK Makelaars
Projectfase
  • Gerealiseerd
Expertise
  • Nieuwbouw