BMN Bouwmaterialen

Shop én drive-in ineen

Aan de Meander op Businesspark IJsseloord 2 in Arnhem hebben wij de nieuwe vestiging voor BMN Bouwmaterialen gerealiseerd. Het nieuwe pand biedt tevens onderdak aan de eerste vestiging van BMN IJzerwaren, een nieuw concept.

Moderne technieken en hoogwaardige afwerking

Naast bouwmaterialen en gereedschap zijn hier ook allerhande ijzerwaren te koop. De nieuwe vestiging beschikt over een uitgebreide shop en een drive-inn voor vrachtwagens. Het duurzame gebouw is voorzien van moderne technieken en een hoogwaardige afwerking, wat heeft geleid tot zeer onderhoudsvriendelijke huisvesting.

Toekomstbestendige vormgeving

Wij stimuleren huisvestingsconcepten die bijdragen aan een innovatief ondernemersklimaat. De duurzame architectuur op IJsseloord2 richt zich ook op gebruikskwaliteit en toekomstwaarde. Een prettig pand gaat immers langer mee. Zo creëren we gezamenlijk het toekomstbestendige en daadwerkelijk duurzame park dat de bijzondere locatie verdient.

Duurzaam bedrijvenpark

Businesspark IJsseloord2 is strategisch gelegen – aan het Velperbroekcircuit en de A12, op circa 20 km van de Duitse grens –  én aan de oever van de IJssel grenzend aan natuurgebied Natura 2000. In dit typisch Hollandse rivierenlandschap is duurzaam bouwen met respect voor de omgeving extra belangrijk. Het park heeft ecologische zones voor een natuurlijke overgang van de stad naar de rivier. Maar ook daarbuiten is het terrein duurzaam ingericht.

Bouw je beste scenario met Factor G

Ook eens van gedachten wisselen over jouw bedrijfshuisvesting? We luisteren graag. Als je al een idee hebt en ook als je nog geen idee hebt waar je moet beginnen. Of het nu gaat om uitbreiding, renovatie, verduurzaming, transformatie of nieuwbouw. Wij denken met je mee vanaf het allereerste begin en delen vrijblijvend onze kennis. We luisteren, vragen door en dagen je uit om met andere ogen naar de toekomst te kijken.

Als het om jouw bedrijfshuisvesting gaat, weet je één ding zeker: alles moet erop ingericht zijn om zo goed mogelijk te kunnen (blijven) ondernemen. Dat is ook onze visie als het gaat om huisvestingsoplossingen. Samen bouwen we jouw beste scenario.

Onze aanpak is gebaseerd op jarenlange ervaring in de ontwikkeling en realisatie van (complexe) bedrijfshuisvesting en een onderscheidende visie op het creëren van waarde. Voor eigenaren, gebruikers, bezoekers en de omgeving. Nu en in de toekomst. Groen, Grensverleggend en Gegarandeerd, zodat jouw pand kan meebewegen met veranderende behoeften en ontwikkelingen. Die meerwaarde creëren we samen. Aan de hand van Factor G – ons concept voor toekomstgerichte bedrijfshuisvesting.

BMN Arnhem voorzijde2 - Giesbers Wijchen
Commercieel vastgoed
  • Opslag & Distributie
  • Winkels
Opdrachtgever
  • BMN Bouwmaterialen
Overige partijen
  • Lammerink Installatiegroep
  • Liemers Wegenbouw
  • Brons Constructeurs & Ingenieurs BV
  • SOM=
Projectfase
  • Gerealiseerd
Expertise
  • Nieuwbouw