Giesbers verwelkomt jonge talenten

Giesbers verwelkomt jonge talenten

Het nieuwe studiejaar is weer begonnen! In het kader van ‘Giesbers leert’ hebben wij deze week een aantal nieuwe stagiairs en afstudeerders mogen verwelkomen. Traditiegetrouw staat hun eerste dag in het teken van kennismaken, met de organisatie en met elkaar. De dag werd afgesloten met een potje tafelvoetbal, altijd goed voor de onderlinge contacten ;-). Vandaag begint hun eerste echte werkdag.

Stage

De komende periode gaan de stagiairs, in het door hen gekozen vakgebied, ervaring opdoen waarbij zij worden begeleid door onze medewerkers. Alle stagiairs volgen de opleiding Bouwkunde aan de HAN in Arnhem en gaan tijdens hun stageperiode ervaren hoe de theorie wordt toegepast in de praktijk, zowel op kantoor als op de bouwplaats. Om hen een zo breed mogelijke kijk op de ontwikkeling en bouw en onze organisatie te geven haken zij aan bij verschillende soorten projecten, zowel op het gebied van woningbouw als op commercieel en maatschappelijk vastgoed.

Giesbers verwelkomt jonge talenten, Giesbers

Afstuderen

Daarnaast gaan studenten Tristan (HBO Bouwkunde) en David (HBO Bedrijfskunde) hun kennis verenigen en afstuderen op het onderwerp Circulair businessmodel voor de woningbouw en in het bijzonder ons concept DIT is Wonen. Iris (HBO Rechten) gaat voor haar afstudeerscriptie de impact van de Omgevingswet op onze organisatie onderzoeken. Als organisatie willen wij jonge talenten graag de ruimte bieden om zichzelf te ontwikkelen binnen een inspirerende leeromgeving. Stan, Lucca, David, Tristan, Iris, Max en Rick, wij wensen jullie een leerzame, maar vooral ook leuke tijd toe!

Ook bij ons leren?

Ben jij bezig met een opleiding en wil jij, net zoals onze huidige stagiairs en afstudeerders, bij ons aan de slag? Stuur dan een mailtje naar hhsu@giesberswijchen.nl, informeer naar de mogelijkheden en volg ons op Instagram ‘giesbersleert’.