Coronaproof stage lopen of afstuderen; het kan bij Giesbers!

Coronaproof stage lopen of afstuderen; het kan bij Giesbers!

Stageplekken bieden aan studenten in coronatijd is niet gemakkelijk. En toch doen wij het. Want juist nu moeten we onze collega’s van de toekomst helpen. En onderwijsinstellingen steunen.

Stagiairs ROC en HAN

We zijn er trots op dat we sinds afgelopen maandag weer vijf nieuwe stagiairs van het ROC en de HAN hebben mogen verwelkomen, tijdens een online kennismakingsbijeenkomst. Ze krijgen bij ons een coronaproof stageplek, deels op een van onze bouwplaatsen of op kantoor en deels vanuit huis. Wij hebben onze organisatie ingericht op 1.5 meter en duidelijke afspraken met elkaar gemaakt, zodat voor iedereen een veilige werkomgeving is gecreëerd. Gedurende een aantal maanden leren zij Giesbers en de bouwsector beter kennen. Jeroen, Iris, Maaike, Manoah en Rick, heel veel (leer)plezier de komende tijd!

Afstuderen op ‘renoverend verduurzamen’

Daarnaast gaan Sara en Tim, studenten Bouwkunde aan de HAN, afstuderen bij Giesbers Servicebouw op het onderwerp ‘Renoverend verduurzamen van oude kantoorpanden…naar energielabel A’. Sara liep eerder al stage bij ons. Succes samen!