Astmabehandelcentrum Salem

Verbouwing en uitbreiding

Giesbers heeft voor Astmabehandelcentrum Salem een verbouwing en uitbreiding gerealiseerd. Het ging om het aanbouwen van een ontvangst- en receptieruimte, het maken van een overkapping bij het zwembad en het uitbreiden van de kleedruimtes.

In gebruik tijdens werkzaamheden

Het behandelcentrum bleef in gebruik tijdens de bouwwerkzaamheden. Het bouwproces was zo georganiseerd dat de dagelijkse activiteiten in het behandelcentrum geen hinder ondervonden van de bouw. Met name het stofvrij houden van de patiëntenruimten was heel belangrijk.

giesbers-astmabehandelcentrum-salem
Branches
  • Zorg & Welzijn
Opdrachtgever
  • Stichting Christelijk Algemeen Ziekenhuis Noordwest-Veluwe
Oplevering
  • april 2013
Projectfase
  • Gerealiseerd
Expertise
  • Nieuwbouw
  • Transformatie & Renovatie
Start
  • maart 2013