Nieuwe lichting stagiairs en afstudeerders aan de slag

Nieuwe lichting stagiairs en afstudeerders aan de slag

De vakanties zijn voorbij, het nieuwe studiejaar is van start gegaan. En daarmee zijn ook 6 nieuwe stagiairs en afstudeerders bij ons begonnen! Hun eerste dag stond met name in het teken van het leren kennen van Giesbers en elkaar. Zodat zij weten waar ze terecht kunnen met vragen, elkaar weten te vinden en het meeste uit hun stage- of afstudeerperiode kunnen halen.

Alle talenten studeren aan de HAN en hebben verschillende interesses en leerdoelen. Gedurende 10 of 20 weken leren zij de bouwsector en onze organisatie beter kennen.

Afstuderen op ‘klimaatadaptatie’

Robine, Ward en Szymon gaan op diverse bouwplaatsen en afdelingen van Giesbers Ontwikkelen en Bouwen aan de slag, Silke gaat stagelopen op een project van Giesbers Servicebouw. En Robin en Iris gaan afstuderen op het gebied van klimaatadaptatie, onder begeleiding van Paul van Doorn. Een belangrijk en actueel onderwerp, gerelateerd aan duurzaamheid, en een van de vijf SDG’s (duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN), die wij omarmd hebben.

Persoonlijke ontwikkeling binnen een inspirerende leeromgeving

Als organisatie willen wij jonge talenten graag de ruimte bieden om zichzelf te ontwikkelen binnen een inspirerende leeromgeving. Naast HAN-studenten hebben wij ook regelmatig studenten van onder meer Avans en het ROC bij ons aan het leren en werken.

Ben jij bezig met een opleiding en wil jij, net zoals deze stagiairs en afstudeerders, bij ons aan de slag? Stuur dan een mailtje naar hhsu@giesberswijchen.nl en informeer naar de mogelijkheden. Wij hebben af en toe ook plaats voor studenten die een andere dan een bouwkundige opleiding volgen. Op dit moment hebben wij nog een stageplek op het gebied van (marketing)communicatie.

Robine, Ward, Silke, Robin, Szymon en Iris (niet op de foto): welkom en heel veel succes en vooral plezier de komende tijd!