Stagiair(e) marketing en communicatie

Ben jij op zoek naar een veelzijdige stage op het gebied van marketing en communicatie? Dan hebben wij wellicht een leuke opdracht voor jou!

Naast ons concept voor de woningbouw, DIT is Wonen, gaan wij een nieuw concept voor de zakelijke markt ontwikkelen, DIT is Werken. Voor de verdere ontwikkeling hiervan zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die van aanpakken weet en het als een uitdaging ziet om mee te werken aan de marketing- en communicatiestrategie hiervoor. En daarnaast allerhande marketing- en communicatietaken oppakt en uitvoert. Dit alles met als doel te komen tot een heldere visie op welke wijze we naar buiten gaan treden met DIT is Werken.

Enthousiast geworden?

Ben jij die enthousiaste en leergierige student(e) die wij zoeken en ben jij beschikbaar van september 2019 tot en met januari 2020? Stuur dan een brief met je motivatie aan mevrouw K. Eeuwes (Projectbureau-assistente) keeuwes@giesberswijchen.nl, onder vermelding van 'stage DIT is Werken'. We zien je sollicitatie graag tegemoet. Mocht je eerst nog graag wat meer willen weten over deze stageplaats, dan kun je haar uiteraard ook mailen.