Informatie omwonenden nieuwbouwplan 't Haegendal

Bouwen voor de buurt is communiceren met de buurt

Giesbers gaat aan de Hogenkampseweg in Renkum 15 duurzame Nul-Op-de-Meter (NOM) gezinswoningen ontwikkelen en bouwen, 't Haegendal.

Hier verrijst een duurzaam nieuwbouwplan met 14 tweekappers en 1 vrijstaande woning.

Omgevingscommunicatie

Wij zullen er alles aan doen om de overlast tijdens het bouwen tot een minimum te beperken. Maar een bouwproces brengt altijd iets van overlast met zich mee, daar kunnen we helaas niet om heen. We houden hierbij echter zo veel mogelijk rekening met u als omwonenden. En houden u via deze pagina op de hoogte van onze werkzaamheden en de voortgang van het project. Want bouwen voor de buurt is communiceren met de buurt.

Nieuwsbrief

Wilt u er zeker van zijn dat u niets mist? Schrijft u zich dan hiernaast in voor onze digitale nieuwsbrief.

 

Het laatste omwonenden nieuws

Het volgende bericht is door de Gemeente op Facebook/social media geplaatst naar aanleiding van de door de Gemeente in opdracht gegeven werkzaamheden aan de Hogenkampseweg voor het aanleggen van het NUTS-tracé.
Deze maatregelen zijn ook genomen om het verkeer naar en rondom de...lees meer

Op maandag 15 juni worden er bij de Hogenkampseweg vooraankondigingsborden geplaatst. De rijbaan wordt afgesloten vanaf maandag 29 juni 2020 t/m vrijdag 10 juli 2020.

De inrit blijft voor iedereen bereikbaar.

 

Met vriendelijke groet,
Projectteam 't...lees meer

Op vrijdag 29 mei zal er vanaf de bouwplaats grond transport plaatsvinden. De weg zal toegankelijk blijven zoals u gewend bent.

 

Met vriendelijke groet,
Projectteam 't Haegendal...lees meer

Vanaf donderdag 9 april zullen er enkele parkeervakken afgezet worden voor een korte periode in verband met de verkeersveiligheid en bereikbaarheid van onze bouwlocatie.

Hiervan kunt u mogelijk hinder ondervinden. Het gaat om twee of drie parkeervakken aan de Sint Josephweg.

Wij...lees meer

Dat we momenteel in een bijzondere en onzekere tijd leven zal u niet ontgaan zijn. De gevolgen van het coronavirus raken ons allemaal. Wij zijn van mening dat het van het grootste belang is ons te houden aan de actuele richtlijnen van het RIVM, hierin samen te werken (op gepaste afstand), te...lees meer

Op vrijdag 20 en maandag 23 maart worden er werkzaamheden verricht aan de Hogenkampseweg. Hiervan kunt u mogelijk hinder ondervinden. De weg zal toegankelijk blijven zoals u gewend bent. Tijdens deze werkzaamheden wordt het trottoir verwijderd en worden de wortels van de bomen...lees meer

Op donderdag 19 maart worden er werkzaamheden verricht aan de Meester van Damweg. In verband met een kortdurende wegafsluiting kunt u hiervan hinder ondervinden.

Tijdens de werkzaamheden zal er een rioolaansluiting gemaakt worden onder het wegdek. De werkzaamheden zullen binnen...lees meer

Drie weken geleden heeft de gemeente een voetgangerssluis langs de rand van het bouwterrein aan de Hogenkampseweg aangebracht. Het doel was een veilige voetgangersverbinding te maken, zodat voetgangers geen overlast van de werkzaamheden hebben. In de praktijk wordt dit door gebruikers echter...lees meer

De laatste dagen hebben er diverse werkzaamheden plaats gevonden rondom bouwrijp maken en het inrichten van de bouwlocatie. Wij zullen er alles aan doen om de overlast tijdens het bouwen tot een minimum te beperken.

Wij houden hierbij zo veel mogelijk rekening met u als...lees meer

Twee weken geleden heeft u bericht van ons ontvangen dat wij met de bouw van 15 duurzame woningen aan de Hogenkampseweg gaan starten. Ondertussen zijn er bouwhekken geplaatst op de trottoirs rondom het bouwterrein en zijn er bomen gekapt. Hierover zijn diverse vragen gesteld. Gemeente...lees meer

Nieuwsberichten ontvangen?

Voor calamiteiten of dringende zaken kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 - 649 28 11.