Informatie omwonenden transformatie en nieuwbouw Edisonkwartier

Ontwikkelen en bouwen voor de buurt is communiceren met de buurt

Rond de zomer van 2021 gaat Giesbers starten met de transformatie van drie bestaande kantoren naar een aantrekkelijke wijk met 47 koopwoningen, het Edisonkwartier.

Omgevingscommunicatie

Wij zullen er alles aan doen om de overlast tijdens het bouwen tot een minimum te beperken. Maar een bouwproces brengt altijd iets van overlast met zich mee, daar kunnen we helaas niet om heen. We houden hierbij echter zo veel mogelijk rekening met alle omwonenden. En houden je via deze pagina en onze updates op de hoogte van onze werkzaamheden en de voortgang van het project. Want ontwikkelen en bouwen voor de buurt is communiceren met de buurt.

Architect
  • Mies Architectuur
Opdrachtgever
  • Fresch Real Estate
Projectfase
  • In uitvoering
Expertise
  • Nieuwbouw Transformatie & Renovatie
Start
  • 2021

Laatste updates

Het afgelopen jaar hebben wij met veel plezier en betrokkenheid gewerkt aan het Edisonkwartier, een transformatie van kantorenwijk naar gemengde woonbuurt. Namens het voltallige bouwteam willen we je graag bedanken voor je begrip en medewerking!

Wij wensen jou en je naasten

heel sfeervolle kerstdagen &
een gezond en positief 2023!

Met vriendelijke groet,
Giesbers Ontwikkelen en Bouwen

De afgelopen periode hebben wij met veel plezier gewerkt aan ons bouwproject in jouw buurt. Namens het complete team bedanken wij je voor je begrip en medewerking!

Wij gaan er vanaf vrijdagmiddag 22 juli even tussenuit. Tot maandag 22 augustus is onze bouwplaats dan ook gesloten. Natuurlijk houdt onze beveiliging een oogje in het zeil tijdens onze afwezigheid, maar mocht je iets verdachts zien, dan zouden we het fijn vinden als je contact opneemt met 024 – 649 28 11. Voor jouw en onze veiligheid, bedankt!

Wij wensen je een prachtige zomer toe!

Projectteam Edisonkwartier
Giesbers Ontwikkelen en Bouwen

De sloop is nagenoeg afgerond en de volgende werkzaamheden staan ingepland om te kunnen starten met bouwen.
Omdat de nieuwe woningen worden aangesloten op het hoofdriool, worden er 2 koppelingen gemaakt met het bestaande hoofdriool in het midden van de Edisonbaan op onderstaande 2 punten (zie plaatje onderstaand). Dit kan leiden tot afsluiting van sommige wegdelen. De werkzaamheden gaan wij achter elkaar uitvoeren om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Werkzaamheden punt 1:
– Zal plaatsvinden van maandag 19 t/m 23 juli voor Edisonbaan 15, dit gedeelte van Edisonbaan is gestremd voor auto- en vrachtauto’s.
– Beide uitritten aan de Edisonbaan 15 zijn vrij voor in- en uitrijdend verkeer.
– Fietsers en voetgangers kunnen via het naast gelegen voetpad de werkzaamheden passeren.
– Vrachtverkeer van Dental International zal deze week via Wattbaan – Edisonbaan aanrijden.
(bouwverkeer blijft wel via Perkinsbaan – Edisonbaan aanrijden). Bord verboden in te rijden wordt deze week afgeplakt. Beton blokken bij bocht appartementen complex zullen deze week tijdelijk worden verwijderd en eind van de week weer teruggeplaatst worden.

Werkzaamheden punt 2:
– Zal plaatsvinden van maandag 26 t/m 30 juli voor het laaddock bij Edisonbaan 13, dit gedeelte van Edisonbaan is gestremd voor auto- en vrachtauto’s.
– Fietsers en voetgangers kunnen via het naast gelegen voetpad de werkzaamheden passeren.
– Kleine laaddock aan achterzijde Dental International is bereikbaar (hier kunnen alleen kleine vrachtwagens lossen)19 juli t/m 6 augustus aanleg nieuw riool (waarvan periode 19 t/m 30 juli ook stemmingen in Edisonbaan)

  • 19 juli t/m 6 augustus aanleg nieuw riool (waarvan periode 19 t/m 30 juli ook stremmingen in Edisonbaan)
  • 7 augustus t/m 25 augustus geen werkzaamheden in verband met de vakantie
  • 30 augustus t/m 30 september aanleg nieuwe leidingen NUTS trace (stroom, glasvezel, water en Ziggo).

Hou mij op de hoogte van dit project!