De Delmerweiden

De kunst van het wonen

Op één van de mooiste plekjes van Tilburg heeft Giesbers dit woongebouw van vijf woonlagen gerealiseerd; De Delmerweiden. Een hoogwaardig gebouw met residentiële allure, dat 20 royale appartementen omvat met een woonoppervlak van zo’n 300m².

De kunst van het wonen

‘De kunst van het wonen’ loopt als een rode draad door het werk van architect Jacq de Brouwer. Zo ook door De Delmerweiden. De appartementen zijn voorzien van alle denkbare comfort en luxe. Grote panorama-ramen bieden uitzicht op de parkachtige setting. De woonkamers zijn gesitueerd aan de westzijde. Elk appartement heeft een royaal terras en een wintertuin. In de wintertuin kan ‘s winters achter glas genoten worden van de laagstaande ochtendzon. Het bijzondere terras is georïenteerd op de middag- en avondzon en kijkt uit richting de ongerepte Delmerweiden. De ondergrondse parkeergarage biedt per appartement twee eigen parkeerplaatsen.

Unieke woningbreedte

Bij het ontwerpen van deze appartementen is de unieke woningbreedte van 16,5 meter benut voor het realiseren van grote slaapkamers, veel bergruimte, een grote keuken en uitgebreide sanitaire voorzieningen voor bewoners en hun gasten.

Wonen in het groen

Wonen in het groen en toch vlakbij de stad. Want zowel met het openbaar vervoer als met de auto is het centrum van Tilburg eenvoudig te bereiken. Zo zijn alle belangrijke voorzieningen zoals winkels, culturele instellingen, horecagelegenheden en sportaccomodaties binnen handbereik.

Architect
  • Jacq de Brouwer
Opdrachtgever
  • Eigen ontwikkeling
Oplevering
  • 2011
Projectfase
  • Gerealiseerd
Expertise
  • Nieuwbouw
Start
  • 2010