Hartverwarmende Beursvloer 2018

Wow, in anderhalf uur tijd meer dan 60 matches met een totale waarde van 70.000 euro! Daarmee mag Beursvloer 2018, georganiseerd door Rijk van Nijmegen Uitdaging op maandag 5 november, met recht hartverwarmend genoemd worden. 60 matches tussen maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven en het bedrijfsleven, waaronder Giesbers.

Het gaat om matches in vraag en aanbod van materialen, advies of begeleiding en tijdelijke menskracht. Bedrijvennetwerk Rijk van Nijmegen Uitdaging stimuleert en helpt om maatschappelijk betrokken te ondernemen door stichtingen en verenigingen te ondersteunen met concrete acties. Het hele jaar door, met een keer per jaar de Beursvloer waar Giesbers elk jaar te vinden is. Vijf stichtingen hebben wij blij kunnen maken met kantoormeubilair: Kinderboerderij de Goffert, Dierenambulance Nijmegen e.o. en Scouting Traianus uit Nijmegen, Social Club Hand in Hand uit Wijchen en Stichting Jacques van Mourik uit Mook.

Reactie Dierenambulance e.o.

Na afloop ontvingen wij deze enthousiaste reactie van Dierenambulance Nijmegen e.o.
“Heb m'n wagentje volgeladen! Vol met... een archiefkast? Tja, hulp komt in veel verschillende vormen. Zo ook in de vorm van een archiefkast. Op maandagavond 5 november waren wij namelijk aanwezig bij de Beursvloer, georganiseerd door Rijk van Nijmegen Uitdaging. Dit is een bijeenkomst waarbij maatschappelijke organisaties en bedrijven elkaar ontmoeten en er gekeken wordt of en hoe ze iets voor elkaar kunnen betekenen. Met gesloten beurs, dus er kwam geen euro aan te pas. Wij ontmoetten daar Giesbers Ontwikkelen en Bouwen en die bleken een prachtige kast over te hebben. De archiefkast bleek een mooie match voor ons. Vandaag hebben wij de kast opgehaald en gaan we aan de slag om onze diervoedervoorraad netjes op te slaan. Bedankt!”

Handelen met gesloten beurs, samenwerken en mooie verbindingen aangaan, daar doen we het voor. Volgend jaar zijn we er graag weer bij!

https://www.giesberswijchen.nl/sites/default/files/styles/large/public/nieuwsafbeeldingen/beursvloer_2018_match.jpg?itok=qHQ_3STs
https://www.giesberswijchen.nl/sites/default/files/styles/large/public/nieuwsafbeeldingen/dierenambulance_2.jpg?itok=Ribryfjy