Giesbers uit Wijchen aangesloten bij Bewuste Bouwers

Giesbers uit Wijchen is sinds 1 oktober 2012 aangesloten bij Stichting Bewuste Bouwers. Bewuste Bouwers wil de bouwwereld een impuls geven en het imago van de bouw verbeteren. Haar drijfveer is om professionaliteit zichtbaar te maken en de uitwisseling van ideeën en ervaringen die er in bouwbedrijven bestaat te stimuleren, zodat de kwaliteit van bouwplaatsen en hun imago zich continu blijven verbeteren.

Bewuste Bouwers beoordeelt bouwplaatsen op een aantal criteria die allemaal verband houden met ´Bewust Bouwen´: bewust, veilig, verzorgd, milieubewust en sociaal. De inhoud van de gedragscode richt zich op de dagelijkse praktijk op de bouwplaats. Van uitvoerder tot projectleider, van timmerman tot directie, het hele team draagt bij aan bewust bouwen. 

Aandacht voor de omgeving, medewerkers en het milieu, communiceren met de buurt en veilig werken, dat is waar wij als Bewuste Bouwer voor staan.

https://www.giesberswijchen.nl/sites/default/files/styles/large/public/nieuwsafbeeldingen/certificaat_bewuste_bouwer.jpg?itok=7kbbPakW