Giesbers leert. Welkom!

Eind januari hebben zeven stagiairs hun opdracht bij Giesbers afgerond. Bedankt voor jullie inzet en bijdrage jongens (en meisjes ;-) en succes met jullie studie verder!

Gisteren stond een nieuwe groep van acht verwachtingsvolle stagiairs en afstudeerders voor de deur. De eerste dag bestond uit het kennismaken met elkaar en de organisatie leren kennen. Vandaag is hun eerste echte werkdag. De komende periode gaan de stagiairs, in het door hen gekozen vakgebied, ervaring opdoen waarbij zij worden begeleid door onze medewerkers. Daarnaast gaan twee studenten afstuderen op faseborging-systematiek voor Giesbers en twee op het circulair maken van de 'DIT is Wonen’-referentiewoning. Als organisatie willen wij jonge talenten graag de ruimte bieden om zichzelf te ontwikkelen binnen een inspirerende leeromgeving. Wij wensen jullie een leerzame, maar vooral ook leuke tijd toe!

Ben jij bezig met een opleiding en wil jij, net zoals onze huidige stagiairs en afstudeerders, bij ons aan de slag? Stuur dan een mailtje naar hhsu@giesberswijchen.nl, informeer naar de mogelijkheden en volg ons op Instagram ‘giesbersleert’.

https://www.giesberswijchen.nl/sites/default/files/styles/large/public/nieuwsafbeeldingen/stagiairs-afstudeerders_large.jpg?itok=GczlGAUt