Medewerker Loon- en Salarisadministratie

Als Medewerker Loon- en Salarisadministratie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de loon- en salarisverwerking van alle Giesbers bedrijven. Je verwerkt de uren, voert salarismutaties door en verzorgt 4-wekelijks de loon- en salarisbetalingen inclusief alle bijkomende taken. In deze zelfstandige functie onderhoud je ook de contacten met externe partijen zoals het Tijdspaarfonds, Pensioenfonds e.d. Binnen ons leuke, dynamische team word je waar nodig ondersteund maar geef je zelf ook ondersteuning aan je collega’s bijvoorbeeld bij de debiteuren- en crediteurenadminstratie.

Wij bieden je niet alleen een marktconform salaris maar onder andere ook 25 vakantiedagen en 15 ATV dagen conform de cao Bouw en Infra. Intern gecoached worden is bij ons de standaard maar opleidingsmogelijkheden behoren zeker tot de mogelijkheden.

Ben je enthousiast geworden? Stuur je CV met een (korte) motivatie aan mevrouw Hsiao-fan Hsu (personeelsfunctionaris) hhsu@giesberswijchen.nl, onder vermelding van vacature medewerker loon- en salarisadministratie.